Hack Attack este următorul proiect regizoral al lui George Clooney

de Cristina Grigore în 5 Sep 2014
Filmul va reda scandalul ascultării telefoanelor, ce a afectat în 2011 Marea Britanie

După The Monuments Man, următorul proiect regizoral al lui George Clooney va fi Hack Attack, anunţă TheHollywoodReporter.com. Filmul are la bază cartea cu acelaşi nume a jurnalistului Nick Davies, cel care a investigat scandalul ascultării telefoanelor, ce a afectat Marea Britanie acum trei ani şi a zguduit imperiul mediatic întemeiat de Rupert Murdoch.

Nick Davies a petrecut şase ani cercetând compania News Corp a lui Murdoch, precum şi filiala sa, News International. Cartea dezvăluie modalităţile ilegale şi lipsite de scrupule prin care jurnaliştii lui Murdoch obţineau acces la mesageria vocală a persoanelor de care erau interesaţi, dar şi legăturile strânse dintre imperiul mediatic şi unii politicieni. Scandalul, ce a afectat nume faimoase, precum Kate Middleton (soţia actuală a prinţului William), Daniel Craig sau Jude Law, s-a soldat cu închiderea tabloidului News of the World.

Povestea include elemente de „ […] minciună, şantaj şi corupţie la cel mai înalt nivel al Guvernării, comise de cel mai mare ziar din Londra. Nick este un jurnalist curios şi încăpăţânat şi este o onoare pentru noi să transpunem pe marele ecran volumul său”, a declarat Clooney într-un comunicat remis de Sony Pictures.  

Exploreaza subiecte similare:

George Clooney

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells