Gwyneth Paltrow spune la revedere Universului Cinematografic Marvel

de Cristina Grigore în 20 Feb 2019
Avengers: Endgame e capăt de linie pentru Pepper Potts

După zece ani în care a interpretat-o pe Pepper Potts – ca asistentă și, ulterior, iubită a lui Iron Man – actrița Gwyneth Paltrow a dezvăluit că personajul său va dispărea din Universul Cinematografic Marvel după Avengers: Endgame.

Chiar dacă Paltrow nu a admis în mod clar că în Endgame Pepper Potts își va asuma o nouă identitate, cea a supereroinei Rescue, fanii și publicațiile de profil sunt convinși că acest lucru se va întâmpla, mai ales că actrița a publicat pe contul său de Instagram imagini de la filmări (șterse mai apoi) în care apare într-un costum motion-capture  – un indicator al folosirii efectelor vizuale complexe.

Actrița a declarat în interviul acordat Variety.com: „Sunt un pic cam în vârstă pentru a mai apărea într-o armură. Mă consider însă o norocoasă că am făcut parte din această franciză, pentru că a trebuit să fiu convinsă să accept rolul. Și asta pentru că eram prietenă cu Jon Favreau [regizorul lui Iron Man, n. red.]”.

„A fost o experiență fantastică lucrul la primul film Iron Man și m-am bucurat să constat că aventurile lui cinematografice au devenit atât de importante pentru fani. M-am simţit onorată să fac parte din ceva ce a generat atâta pasiune din partea lor. Desigur, dacă va mai fi nevoie de mine, voi răspune afirmativ”, a mai spus Paltrow.

Pepper Potts a apărut până acum în şase pelicule ale UCM – cele trei filme Iron Man, The Avengers, Spider-Man: Homecoming şi Avengers: Infinity War. O vom vedea, aşadar, şi în Avengers: Endgame, ce va marca ultima sa apariţie Marvel, asta dacă nu a filmat deja un cameo pentru Spider-Man: Far From Home.

Avengers: Endgame se va lansa la noi pe 26 aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Gwyneth Paltrow, The Avengers, iron man, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Jon Favreau, Spider-Man: Far From Home

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells