Guillermo Del Toro îşi detaliază proiectul cu supereroi

de Cristina Grigore în 1 Apr 2013
Vezi ce personaje ale DC Comics ar vrea cineastul să aducă pe marele ecran

Regizorul Guillermo del Toro a dat încă din toamna lui 2012 indicii referitoare la noul său proiect plasat în universul DC Comics. Intitulat Dark Universe (a fost de asemenea numit Heaven Sent şi Justice League Dark), filmul aduce alături o mână de supereroi precum Deadman, The Spectre, Swamp Thing, Constantine Hellblazer, Phantom Stranger, Zatanna, Zatara, Sargon şi Etrigan the Demon. Scopul este acela de realiza o producţie de buget mare similară lui The Avengers.

Potrivit Collider.com, ce relatează noutăţile de la WonderCon, Del Toro a vorbit intr-o sesiune de promovare a lui Pacific Rim şi despre Dark Universe şi a dezvăluit că a imaginat deja un fir al poveştii, după care a angajat un scenarist să o dezvolte. Iată ce alte dezvăluiri a mai făcut cineastul în legătură cu noul său proiect.

Personajul central va fi un John Constantine blond – detectivul britanic cu preocupări oculte portretizat anterior de Keanu Reeves în filmul Constantine din 2005 -  cel care va face recrutările celorlalţi membri ai echipei. Povestea va include şi elemente din benzile desenate Demon Knights (o echipă de supereroi ale căror aventuri sunt plasate în perioada medievală) şi Merlin.

Cât despre originile echipei de supereroi, acestea vor fi făcute cunoscute ceva mai târziu în poveste şi nu prezentate de la început – îl vom vedea pe Swamp Thing (omul-plantă, apărător al mediului natural din care face parte) este împăcat cu existenţa sa iar Deadman (un fost artist de circ transformat acum într-o fantomă cu costum roşu de supererou) îl caută încă pe cel care l-a împuşcat. Del Toro a menţionat şi că personajele preferate de el în copilărie au fost Etrigan the Demon (un demon aliat forţelor binelui) şi Swamp Thing.  

Exploreaza subiecte similare:

Guillermo Del Toro, The Avengers, Pacific Rim, Keanu Reeves, Constantine

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin_kedii pe 1 aprilie 2013 09:49
este bine ca sa ai vezi pe toti la un loc
keops pe 1 aprilie 2013 11:00
da astep sai vad pe Etrigan si Phantom
legolas05 pe 1 aprilie 2013 13:17
Sa vedm ce va iesi,oricum va mai dura pana ce va fi lansat
legolas05 pe 1 aprilie 2013 13:18
vedem
m.catalina pe 1 aprilie 2013 18:26
sper doar sa fie bun...
Tyson_Kyd pe 1 aprilie 2013 23:26
Foarte tare ideia, sper ca Guillermo del Toro sa fie pe aceasi unda cu mine . Ma gandesc ca va fi mai intai o problema mica, in lumea de dincolo, care sa duca lumea in suspans pentru o parte a 2-a, in carea sa porneasc un razboi ca rezultat al conflictului precedent si care va tine 2 parti . In fine, ideia e ca va fi super ori cum .
alex_il_fenomeno pe 2 aprilie 2013 12:57
M-a surprinsa sa aud ca Del Toro s-a mutat la filme cu supereroi... Oricum, din ce se vede va fi un proiect ambitios.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells