Godzilla 2 va fi mai „de amploare” și mai „impresionant”, în vreme ce rebootul japonezilor va conține uimitoare efecte speciale „hibrid”

de Cristina Grigore în 12 Aug 2015
Scenaristul Max Borenstein, revenit în echipa Godzilla 2, vorbeşte despre sequel

Într-un interviu acordat Collider.com, scenaristul Max Borenstein, revenit în echipa Godzilla 2, a ținut să menționeze că este complet dedicat sequel-ului, despre care a vorbit la modul superlativ.

Întrebat dacă lucrul la serialul Minority Report – ce va rula pe canalul Fox din toamna – a ținut în loc dezvoltarea poveștii din Godzilla 2, acesta a precizat: „Nu, chiar deloc. Lucrez acum la noul film Godzilla și vă asigur că va fi grozav. Nu vreau să încalc regulile și să vă ofer detalii pe care nu ar trebui să vi le ofer. Reacțiile obținute după primul film ne-au bucurat mult, iar odată ce acea lume a fost lansată, suntem gata pentru un sequel de mai mare amploare, mai impresionant. Suntem chiar entuziasmați de ce o să iasă”.

Noul Godzilla, în regia lui Gareth Edwards, va ajunge în cinematografe pe 8 iunie 2018. În cadrul convenției Comic-Con de anul trecut, cei de la Legendary Pictures au dezvăluit câțiva dintre monștrii pe care îi vom vedea în sequel, printre care giganticul pteranodon kaiju Rodan, uriașul kaiju molie Mothra și dragonul cu trei capete Ghidorah.

Între timp, cineaștii Hideaki Anno şi Shinji Higuchi lucrează la cel de-al 29-lea Godzilla japonez, ce va conține, așa cum au declarat aceștia într-un interviu pentru ABC News, efecte speciale hibird – o combinație între clasicele efecte speciale, motion capture și efecte vizuale computerizate de top, tehnologie ce nu a mai fost utilizată până acum în Japonia.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
krystyanalex pe 12 august 2015 12:01
daaaaaaaaa daca va fi cumj a fost prima parte de cacat nu ma mira
Costirik pe 12 august 2015 16:07
Iti trebuie si creier sa l intelegi, nu muschi:)))
unkn0wn pe 12 august 2015 16:54
godjira

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells