Ginny & Georgia: crimă, mister, o relație nuanțată mamă-fiică. Sezonul 2 este disponibil pe Netflix

de Cinemagia în 13 Ian 2023
În cel de-al doilea sezon, trei bărbați sunt interesați de Georgia, iar destinul lor rămâne să vedem ce întorsătură va lua, ținând cont că au de-a face cu o femeie... fatală

Cum poți trăi știind că mama ta este o asasină? Acesta este gândul care o chinuie pe Ginny (Antonia Gentry), dar și premisa serialului Ginny & Georgia. Toate cele zece episoade ale celui de-al doilea sezon sunt disponibile spre vizionare pe platforma Netflix.

Primul sezon din Ginny & Georgia a avut premiera pe 24 februarie 2021 pe Netflix, descriind o relație complexă și nuanțată mamă-fiică, despre prietenie, despre sexualitate și despre maturizare. Peste 52 de milioane de abonați au urmărit serialul în primele 28 de zile, acesta fiind în topul 10 în 87 de țări din lume și pe locul 1 în 46, printre care Australia, Brazilia, Kenya și Statele Unite, conform datelor de audiență oferite de Netflix.

În Ginny & Georgia, personajul lui Brianne Howey, Mama Peach, mereu găsește un bărbat. Din nefericire, toți bărbații ei mor prematur. Împovărată de faptul că tatăl său vitreg, Kenny, nu ar fi mort din cauze naturale, Ginny trebuie să aibă de a face că Georgia, mama ei, care nu doar că l-a ucis pe bărbat, dar a făcut-o pentru a o proteja pe Ginny. Totuși, Georgia, ar prefera ca morții să rămână îngropați pentru că, în fond, are de pregătit o nuntă! Numai că trecutul nu vrea să rămână îngropat....

Ginny & Georgia este un amestec de mister, de intrigă și de suspans cu povestire contemporană, dulceagă, despre maturizare – un amestec perfect pentru a fi urmărit după vacanța de Crăciun, promit realizatorii producției. Serialul este plauzibil, real și autentic, despre cum e să fii o mamă tânără și, respectiv, o adolescentă, în zilele noastre, mai precizează ei.

În cel de-al doilea sezon, trei bărbați sunt interesați de Georgia, iar destinul lor rămâne să vedem ce întorsătură va lua, ținând cont că au de-a face cu o femeie... fatală. Cei trei bărbați sunt Joe (Raymond Ablack), Zion (Nathan Mitchell) și Paul (Scott Porter). O serie de interviuri cu actorii, via netflix.com/tudum, din care selectăm câteva declarații, dezvăluie aspecte interesante despre producție:

Scott Porter notează că „Ceea ce Georgia a făcut este ceva foarte periculos pentru cineva care vrea să facă o carieră în politică. Paul a spus că vrea să ajungă guvernator înainte de 40 de ani, și că ei împreună vor fi de neoprit. El știe că ea este genul de persoană care reușește ceea ce el nu poate, și că aici există ceva foarte valoros”.

Pe de altă parte, actorul Nathan Mitchell, care joacă rolul tatălui biologic al lui Ginny, notează: „Antonia Gentry poate să atingă puncte foarte sensibile, și ea știe că voi fi acolo în postura pe care ea și-o dorește. Și faptul că o văd pe Toni acolo este, pentru mine, o sursă de inspirație. A fost greu pentru ambii pentru că a trebuit să ajungem acolo unde actorii ajung doar după ce sapă adânc. Însă există o încredere care ne-a ajutat să ne fie ușor”.

Raymond Ablack: „Brainne Howey și Toni aduc în serialul nostru nu doar personajele. Fac din locul în care se află unul în care oamenii vor să vadă și să se simtă bine și capabili de a da ce e mai bun pe platou. În calitate de coleg de platou, nu e greu datorită generozității ei”.

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Părerea ta

Spune-ţi părerea
user-63c25ff28fb5b pe 14 ianuarie 2023 09:55
Abia aștept sa vina seria 3.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells