Gardienii Galaxiei – cele mai mari încasări pe teritoriul nord-american

de Cristina Grigore în 1 Sep 2014
Filmul se menţine şi în această săptămână pe primul loc la box office

Cele două lansări din acest week-end nu au reuşit nici pe departe să detroneze hit-ul Marvel Gardienii galaxiei, care şi-a menţinut astfel locul întâi în clasament. Sfârşitul de săptămână anterior sărbătoririi Zilei Muncii la americani a fost astfel unul destul de slab în ceea ce priveşte încasările cinematografice, potrivit BoxOfficeMojo.com.

Gardienii au mai adăugat 16 milioane de dolari încasărilor de până acum şi au devenit astfel filmul anului cu cele mai mari încasări domestice (în Statele Unite). Internaţional, producţia a însumat 547 de milioane de dolari.

Primul film ce a debutat la box office este horror-ul As Above, So Below, ce a ocupat locul patru în top, cu 8,3 milioane de dolari încasări. Cu doar 5 milioane cheltuieli de producţie, filmul este deja considerat o reuşită. Cea de-a doua nouă lansare a fost pelicula de acţiune a lui Pierce Brosnan, The November Man, ce a intrat pe locul şase în top şi a încasat 7,6 milioane. Cum bugetul de producţie a fost de 20 de milioane, filmul se va baza pe box office-ul internaţional pentru a depăşi această sumă.

Pe locul doi în top se menţine Teenage Mutant Ninja Turtles (11, 7 milioane de dolari), urmat de If I Stay, pe trei (9,2 milioane de dolari) şi Let’s Be Cops, pe cinci (8,2 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy, As Above So Below, The November Man, Teenage Mutant Ninja Turtles, If I Stay, Let's Be Cops

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 1 septembrie 2014 13:18
Multi prosti , multe incasari :)
radurex25 pe 1 septembrie 2014 15:47
Shut up and read this: http://9gag.com/gag/aPyD9RV

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells