Gal Gadot - despre prima experienţă în costumul lui Wonder Woman

de Cristina Grigore în 21 Nov 2016
„Abia mai puteam respira”, povesteşte interpreta eroinei care a luptat alături de Batman şi Superman

Interpreta lui Wonder Woman, Gal Gadot, a vorbit despre prima sa experienţă în costumul supereroinei care şi-a făcut debutul pe marele ecran în Batman V Superman: Dawn of Justice. Într-o discuţie cu fanii la Rhode Island Comic Con, actriţa din Fast & Furious a descris primul contact cu uniforma Femeii Fantastice ca unul entuziasmant, dar şi extrem de inconfortabil.

„Strâmt, foarte, foarte, foarte strâmt”, a spus actriţa despre costum. „Prima dată când l-am încercat a fost la trei zile după alegerea mea în rol. Am luat avionul spre Michigan şi am ajuns într-un hangar uriaş în care pereţii erau tapetaţi cu postere în care apăream eu, drept Wonder Woman. Nu mai puteam să îmi iau ochii de la postere. Când am îmbrăcat costumul, n-am mai putut să vorbesc. Abia mai puteam respira şi ziceam doar ok, ok”, a mai povestit Gadot.

După prima probă, actriţa a cerut unele modificări, astfel că produsul final i-a permis să se mişte natural şi fără dificultăţi de respiraţie. „Era mult, mult prea strâmt, aşa că a fost modificat. Mi-a plăcut la nebunie uniforma. Cred că pune destul de bine în evidenţă atuurile lui Wonder Woman – ca o mare luptătoare ce este”, a mai explicat actriţa.

Wonder Woman va extinde universul cinematografic DC prin filmul din vara lui 2017, în regia lui Patty Jenkins.

Exploreaza subiecte similare:

Gal Gadot, Wonder Woman, actor, Batman V Superman: Dawn of Justice

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells