Gal Gadot, despre a o juca pe Wonder Woman: „mă simţeam ca o fetiţă care priveşte Everest-ul şi se gândeşte cum să ajungă în vârf”

de Cinemagia în 31 Mai 2017
Mult aşteptata producţie Warner Bros. Pictures „Wonder Woman" ajunge în premieră în cinematografele din toată ţara pe 2 iunie

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin. Gal Gadot revine în rolul super-eroinei DC Comics alături de Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen şi Elena Anaya. „Wonder Woman" va putea fi urmărit în IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos.

Ce înseamnă „Wonder Woman” pentru tine?

Gal Gadot: Am crescut cu ea, deci o ştiu foarte bine, chiar dacă nu sunt un mare fan al benzilor desenate.

Publicului a fost încântat de prezenţa eroinei în filmul „Batman v Superman: Zorii Dreptăţii”. Reacţiile pozitive te-au influenţat când ai început filmările pentru „Wonder Woman”?

Gal Gadot: M-am simţit extrem de norocoasă. Am fost foarte fericită să aflu că interpretarea mea a plăcut atât de mult. Apoi, când au început filmările pentru „Wonder Woman”, m-am concentrat să realizez un personaj cât mai solid, pentru că atunci când încerci să faci pe plac tuturor, te îndepărtezi de propriul adevăr. Niciodată nu vei reuşi să mulţumeşti pe toată lumea. Deci, eu am preferat să urmez calea mea şi să fac ce cred că e mai potrivit pentru personajul meu, la fel cum am procedat şi pentru „Batman v Superman: Zorii Dreptăţii”.

 Ştim că pregătirea fizică pentru personaj a fost foarte solicitantă pentru tine. Însă cum te-ai pregătit mental şi emoţional?

Gal Gadot: Pentru mine, a fost senzaţional să o interpretez pe Wonder Woman în propriul ei film. Am fost şi curioasă în acelaşi timp să descopăr care va fi povestea ei de început şi cum va ieşi, mai ales că este cel mai mare rol al meu până în prezent.

Din când în când mă simţeam ca o fetiţă care priveşte muntele Everest şi se gândeşte cum să ajungă mai repede în vârf. Am avut emoţii, dar mereu am simţit că totul va ieşi bine. Din fericire, lucrez foarte bine în condiţii de stres. Norocul meu a fost că am lucrat cu o echipă foarte echilibrată, creativă şi cu care m-am înţeles foarte bine. Filmările au fost o experienţă fantastică.  

Care a fost cea mai dificilă parte din antrenamentul tău fizic?  

Gal Gadot: Efortul mare. Nu era vorba doar despre mersul la sală. Aveam antrenament zilnic de două ore, urmat de lecţii de călărie alte câteva ore, încheiat cu două ore de arte marţiale. Aveam o singură zi de pauză. A fost epuizant! Dar după două luni şi jumătate deja mă obişnuisem. Începutul a fost foarte greu.  

Care este aportul lui Chris Pine în dinamica relaţiei dintre personajele voastre – Diana şi Steve?

Gal Gadot: Chris vine cu ce-i mai bun: umorul. Am avut o chimie grozavă şi am râs pe toată durata filmărilor. Simţul său al umorului este un aspect foarte important în relaţia dintre protagonişti.

 Aţi filmat scenele din Themyscira pe coasta Amalfi, unul dintre cele mai frumoase locaţii din lume. Cum ţi s-a părut?

Gal Gadot: Superb! Mie îmi place foarte mult Londra, dar acolo am prins o vreme foarte rece. Aşadar, după ce am filmat în Anglia pe timpul iernii, a fost o reală plăcere să stăm toată vara în Italia. 

M-am întors acolo unde mă simt cel mai bine, adică lângă ocean. Mai mult decât atât, pe coastă am filmat cea mai mare şi mai dură scenă de război din câte am văzut vreodată. A fost nevoie de 100 de femei superbe şi puternice care au venit pe plajă călare pe cai pentru scenele de luptă. M-am simţit ca în tabără.

Cum te-a primit Londra în costumul Wonder Woman?

Gal Gadot: Mi-a fost foarte frig tot timpul, dar am fost înconjurată de oameni care au avut grijă de mine tot timpul. Până şi în tranşee au adus aeroterme ca să mă încălzesc. Dar de multe ori am uitat de frig pentru că eram foarte concentrată pe scenariu şi interpretare.

Ţi-a plăcut să porţi costumele anilor ’20?

Gal Gadot: Mi-a plăcut la nebunie să îmbrac acele costume. Am urmărit mai multe filme care tratau acea perioadă şi am analizat costumele. Mi-a plăcut că „Wonder Woman” a fost tratat ca un film din acea epocă.

Cu ce crezi că vor rămâne spectatorii după ce vor urmări „Wonder Woman” în premieră din 2 iunie?

Gal Gadot: Sper să le placă filmul, să rămână cu senzaţia că este fantastic, aşa cum mi s-a părut şi mie. Tot efortul nostru a meritat pentru că filmul este minunat. „Wonder Woman” are de toate: scene de acţiune senzaţionale, o frumoasă poveste de dragoste şi un mesaj convingător despre iubire, speranţa şi curaj, în care mulţi se vor regăsi.

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman, Gal Gadot

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells