From Dusk Till Dawn trece pe micul ecran. Robert Rodriguez va sta la cârma producţiei

de Cristina Grigore în 15 Mai 2013
Serialul va fi primul în grila de programe a unui post de televiziune creat de cineast

Cu mai multe lungmetraje în agenda de lucru – Red Sonja şi Machete Kills Again… In space! sunt doar câteva dintre ele – Robert Rodriguez se orientează spre micul ecran şi pregăteşte lansarea unui serial care să continue acţiunea din From Dusk Till Dawn, succesul său din 1995, la al cărui scenariu a fost ajutat de Quentin Tarantino.

Informaţia este lansată online de conglomeratul media Univision, o companie spaniolă în Statele Unite, ce a menţionat că una din subreţelele sale TV, El Rey Network, creată chiar de Rodriguez va avea ca prim program în grilă serialul From Dusk Till Dawn. Producţia va fi scrisă, produsă şi regizată de cineastul responsabil de succese anterioare precum Sin City, Grindhouse, Planet Terror, Once Upon a Time în Mexico.

Filmul – în care doi răufăcători şi ostaticii lor se refugiază temporar într-o clădire populată de vampiri, o alegere cu rezultate dintre cele mai neaşteptate – i-a avut în distribuţie pe George Clooney, Harvey Keitel, Juliette Lewis, Salma Hayek, Cheech Marin, Danny Trejo şiTarantino. Lansarea în cinematografe a adus producţiei doar 25 de milioane de dolari încasări la un buget de 19 milioane, însă a obţinut ulterior statutul de film cult.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Rodriguez, From Dusk Till Dawn, Quentin Tarantino, Frank Miller's Sin City, Grindhouse, Planet Terror, Once Upon a Time in Mexico, George Clooney, Harvey Keitel, Juliette Lewis, Salma Hayek, Cheech Marin, Danny Trejo

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackheart4you pe 15 mai 2013 11:23
suna interesant.
Han_Solo pe 16 mai 2013 08:09
Grindhouse, Planet Terror nu au fost succese. NU au scos nici barem cat au investit in film, ambele au fost esecuri financiare.
alex_il_fenomeno pe 20 iunie 2013 23:33
De mult vroiam sa urmaresc acea trilogie, iar din ce se vede filmele au prins.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells