Frații Russo susțin că Jon Favreau s-ar fi împotrivit ca personajul Iron Man să moară în Avengers: Endgame

de Gloria Sauciuc în 1 Aug 2022
„Am făcut-o oricum”, relata Joe Russo despre moartea îndrăgitului personaj care a încheiat Saga Infinity

În cadrul unui interviu recent cu Vanity Fair, Joe și Anthony Russo - care au semnat regia ultimelor două filme din seria Avengers - au destăinuit că Jon Favreau a acceptat cu greu moartea personajului Iron Man la citirea scenariului pentru Avengers: Endgame.

Favreau a regizat Iron Man și Iron Man 2 și a jucat rolul lui Harold „Happy” Hogan în Marvel Cinematic Universe. Joe a adăugat: „Îmi aduc aminte cum mergeam dintr-un colț al altuia al camerei, cu Favreau la telefon încercând să îl conving să nu calce în gol. Pentru că el e genul 'Nu poți face asta. Va devasta pe toată lumea, și nu vrei, știi tu, să iasă devastați din sala de cinema'. Totuși, am făcut-o...”

Cu unsprezece ani înainte de Avengers: Endgame, Tony Stark era primul Avenger cu care s-a întâlnit publicul, atunci când, în 2008, cucerea fanii cu imaginea sa de playboy, cu replicile acide și cu gadgeturile interesante. În filmul de box-office din 2019, Stark își pierde viața după o evoluție superbă a personajului său, care se sacrifică pentru a readuce lumea la normal și pentru a-l învinge pe Thanos, cel care a eliminat jumătate din viața din univers.

De curând, frații Russo au semnat regia lui The Gray Man pe Netflix, unde a debutat săptămâna trecută ca filmul nr. 1 pe streaming în 92 de țări.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Anthony Russo, Jon Favreau, iron man, iron man 2

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells