Fox îmbogăţeşte oferta producţiilor cu supereroi prin Irredeemable

de Cristina Grigore în 6 Mai 2016
Adaptarea benzilor desenate ale studiourilor Boom! va oferi publicului o alternativă la producţiile Marvel şi DC Comics

Oferta producţiilor cu supereroi devine tot mai bogată. Ultima serie de benzi desenate ce va ajunge pe marele ecran este cea lansată în 2009 de Boom! Comics, Irredeemable. Potrivit SlashFilm.com, cei de la 20th Century Fox, stimulaţi de succesul lui Deadpool la box office (ce a obţinut, internaţional, 700 de milioane de dolari) au în plan o diversificare a poveştilor supranaturale pentru toate categoriile de public, o replică la adaptările numeroase ale Marvel şi DC Comics.

Irredeemable spune povestea lui Plutonian, cel mai mare supererou al Terrei, care trece de partea întunericului şi, după ce îşi ucide familia şi prietenii, pune sub stăpânirea sa întreaga lume. Împotriva lui se ridică un grup de supereoroi cunoscut drept Paradigm, hotărâţi să afle cum a avut loc monstruoasa transformare şi să redea liniştea şi libertatea pământenilor.

Benzile desenate, în număr de 36, au înregistrat peste un milion de copii vândute. Ilustraţiile îi aparţin lui Peter Krause, iar texul a fost scris de Mark Waid, recompensat pentru reuşită cu Eisner Comic Industry Award.

De adaptarea poveştii se va ocupa Tommy Wirkola (Hansel and Gretel: Witch Hunters). Regia i-a fost oferită lui Adam McKay (Anchorman, Step Brothers, premiu Oscar pentru scenariul lui The Big Short).

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Adam McKay

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
herleaflorin pe 20 mai 2016 02:13
pare interesant niste supereroi noii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells