Fostul Superman, Brandon Routh, va juca în Arrow

de Cristina Grigore în 8 Iul 2014
Cel treilea sezon al îndrăgitului serial va debuta pe 8 octombrie

Starul lui Superman Returns, Brandon Routh, a fost distribuit în rolul unui alt supererou în aclamatul serial TV Arrow, scrie TVLine.com. Routh îl va interpreta pe Ray Palmer, supranumit The Atom.

Surse apropiate producției au menționat că actorul va deveni iubitul lui Felicity Smoak și chiar noul conducător al companiei Queen Consolidated. Un zvon lansat anterior îl prezintă pe The Atom drept ,,un supererou mânat de puterea tehnologiei”.

Ray Palmer a fost introdus în universul DC în 1961 și are capacitatea de a se micșora până la dimensiuni subatomice. A fost membru al Justice League și al Teen Titans și, asemenea lui Green Arrow, îl are ca adversare pe Deathstroke (Manu Bennet).

Primele două sezoane ale lui Arrow au avut 23 de episoade și o mulțime de cronici pozitive. Cel de-al treilea sezon va fi difuzat de postul american CW TV din 8 octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Superman Returns, Brandon Routh, Manu Bennett, Arrow, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells