Focus preia conducerea în box office-ul american

de Cristina Grigore în 2 Mar 2015
The Lazarus Effect intră pe locul cinci în top, în vreme ce încasările lui Fifty Shades of Grey scad considerabil

Fifty Shades of Grey şi-a sfârşit dominaţia asupra box office-ului american. Potrivit rezultatelor obţinute de BoxOfficeMojo.com, cele mai mari încasări le-a avut în acest week-end Focus, thriller-ul cu Margot Robbie şi Will Smith, ce a strâns din vânzarea biletelor 19,1 milioane de dolari.

Cu 10,9 milioane de dolari – încasările au scăzut cu peste 70 de procente faţă de săptămâna lansării – Fifty Shades of Grey coboară pe locul patru al clasamentului. Adaptarea celebrului roman erotic a strâns peste 147 de milioane de dolari în toată lumea şi a devenit filmul distribuitorului Universal Pictures cu cele mai mari încasări pentru o producţie de rating R.

Pe locul doi în top se menţine Kingsman: The Secret Service, cu 11,8 milioane de dolari încasări (cu un total internaţional de 85,6 milioane), urmat de The SpongeBob Movie: SpongeBob Ouf of Water, ce a strâns 11,2 milioane de dolari (încasările totale au ajuns la 140 de milioane).

The Lazarus Effect, thriller-ul cu Olivia Wild şi Mark Duplass în rolurile centrale, a intrat în top pe locul cinci şi a obţinut 10,6 milioane de dolari, la un buget de producţie de 3,3 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Focus, Fifty Shades of Grey, Kingsman: The Secret Service, The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water, The Lazarus Effect

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 2 martie 2015 09:58
Mi se pare normal , Focus e super ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells