Fiul lui Michael Douglas a fost eliberat din închisoare după şapte ani

de Cristina Grigore în 2 Aug 2016
Cameron Douglas a fost implicat în vânzarea de droguri

Cameron Douglas, fiul lui Michael Douglas, a fost eliberat recent din închisoare după şapte ani de pedeapsă. Urmează să mai petreacă însă un an într-o „casă socială” din Brooklyn, un stabiliment special amenajat pentru cei cu probleme fizice, mentale sau emoţionale, în scopul unei mai uşoare reintegrări în societate.

Potrivit TheWrap.com, ştirea despre condamnarea lui Cameron a ţinut prima pagină în 2010. Cu un an în urmă, fusese prins în posesia a 500 g de metamfetamină. Vânduse până atunci droguri de peste 15.000 de dolari. Iniţial, pedeapsa  a fost de cinci ani de închisoare, însă, după ce acesta a recunoscut că a traficat droguri şi din celulă, i-au mai fost adăugaţi doi ani, la izolare, într-o celulă a Cumberland Federal Corrections Institute din Maryland.

Cameron, acum în vârstă de 37 de ani, este fiul lui Michael Douglas cu prima sa soţie, Diandra Luker. A jucat în pelicula It Runs in the Family, alături de tată şi de bunicul său, Kirk Douglas.

În închisoare, el a devenit un susţinător al modificării legislaţiei Statelor Unite în ceea ce priveşte drogurile.

Exploreaza subiecte similare:

Michael Douglas, actor, Cameron Douglas

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells