Fiul lui Jackie Chan va fi judecat pentru posesie de droguri

de Ştefan Dobroiu în 17 Sep 2014
Jaycee Chan ar putea fi transformat într-un exemplu de autorităţile chineze

În timp ce popularul Jackie Chan se afla în România, fiul actorului, Jaycee Chan (foto dreapta), aştepta o sentinţă a procurorilor chinezi după ce a fost arestat, în cursul lunii trecute, pentru consum şi posesie de marijuana. Conform Reuters, arestarea a fost aprobată de instanţă, iar Chan va fi în curând judecat, putând primi o sentinţă de până la trei ani de închisoare.

Fiul lui Jackie Chan ar putea fi transformat într-un exemplu de autorităţile chineze, care au declarat, în luna iunie, un război total consumului de droguri de pe teritoriul ţării. Jaycee Chan, în vârstă de 32 de ani, va fi judecat cu atât mai multă severitate cu cât tatăl său a fost ambasador al Comitetului Anti-Drog chinez, fiind invitat să promoveze o viaţă fără droguri pentru tinerii din ţară.

Jaycee Chan, actor şi cântăreţ puţin cunoscut în afara graniţelor Chinei, nu este singura personalitate locală arestată pentru posesie de droguri. În ultimele săptămâni mai mulţi artişti, actori şi cântăreţi au fost arestaţi, iar autorităţile au declarat în repetate rânduri că în China, spre deosebire de Occident, consumul de droguri nu va fi lăsat să ofere un plus de faimă celebrilor "infractori", fiecare primindu-şi pedeapsa meritată.

Exploreaza subiecte similare:

Jackie Chan

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells