Filmele lui Adam Sandler au consumat 500.000 ore ale abonaţilor Netflix

de Cristina Grigore în 19 Apr 2017
The Ridiculous 6 - cu zero procente pe Rotten Tomatoes - este cel mai vizionat film din istoria platformei de televiziune online

În ciuda cronicilor slabe pe care filmele sale le primesc în ultimii ani şi a premiilor Zmeura de Aur câştigate, filmele lui Adam Sandler şi-au câştigat, totuşi, un public. Şi încă unul dispus să consume cu generozitate timp pentru a-i vedea producţiile. Cifra de cinci sute de mii de ore ce a revenit vizionării filmelor lui Sandler din decembrie 2015 şi până acum a contrariat presa internaţională.

Cei de la Huffington Post, care au luat informaţia din ultimul raport al încasărilor publicat de Netflix, au menţionat că, iniţial, contractul din 2015 dintre Sandler şi Netflix cuprindea patru filme, însă la acestea s-au adăugat, în martie, anul acesta, încă patru. Este vorba despre producţii realizate de actor special pentru a fi difuzate de platforma de televiziune online, dintre care sunt gata deja The Ridiculous 6 (un film ce a primit zero procente pe Rotten Tomatoes şi a revoltat, la vizionare, prin glumele rasiste), The Do Over şi Sandy Wexler, recent lansat. The Ridiculous 6 este chiar cel mai vizionat film din istoria platformei.

Adam Sandler va fi prezent anul acesta şi la Festivalul de Film de la Cannes, cu drama de familie The Meyerowitz Stories – scenariul şi regia îi aparţin lui Noah Baumbach. Şi această producţie a fost achiziţionată de Netflix. 

Exploreaza subiecte similare:

Adam Sandler, Noah Baumbach, The Ridiculous 6, Sandy Wexler , The Do Over

Alte știri din cinema

Au început filmările la Deadpool 2. Iată primele imagini de pe platou

Filmul va ajunge în cinematografe pe 1 iunie 2018

The Batman va fi în stilul filmelor noir polițiste, spune regizorul Matt Reeves

Cineastul a făcut şi o paralelă între Batman şi Caesar, protagonistul ultimului său film, War for the Planet of the Apes

Brad Pitt şi Sienna Miller sunt un cuplu? Iată ce spun apropiaţii actorului

Cei doi au fost surprişi recent în ipostaze tandre la Festivalul de muzică şi arte ale spectacolului de la Glanstonbury

Harry Potter a împlinit 20 de ani. Cât succes a avut celebra serie a lui J.K. Rowling

Harry Potter şi Piatra Filozofală, primul volum al seriei, a fost lansat pe 26 iunie 1997

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback