Fifty Shades of Grey şi-a găsit regizorul

de Cristina Grigore în 20 Iun 2013
La cârma adaptării primului roman erotic din seria lansată de E.L. James va sta Sam Taylor-Johnson

Ecranizarea romanelor lui E.L. James urmează să devină realitate, după mai multe luni de speculaţii vizavi de echipa de creaţie şi de interpretare a acestuia. Potrivit The Hollywood Reporter, Fifty Shades of Grey o are acum la cârmă pe Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy).

Producătorii filmului, în frunte cu Michael De Luca,  sunt convinşi că „...abilitatea unică a lui Sam de a înfăţişa cu eleganţă relaţiile complexe bazate pe dragoste, pasiune şi chimie sexuală o fac regizorul ideal pentru a aduce la pe marele ecran povestea lui Christian şi a Anastasiei”.

Rolurile principale nu au fost încă adjudecate, iar lista actorilor propuşi pentru acestea a fost o sursă constantă de ştiri pentru canalele media. Unul dintre actorii preferaţi de fanii romanului pentru rolul lui Christian Grey a fost Ian Somerhalder, însă o dată cu plasarea lui Taylor-Johnson (este soţia actorului Aaron Johnson, cu 23 de ani mai tânăr decât ea) în scaunul regizoral, redactorii publicaţiilor de profil se întreabă dacă rolul lui Grey nu îi va reveni partenerului său de viaţă. Pentru rolul Anastasiei, ultimele veşti din partea echipei de producţie, relatate de The Wrap, o prezintă ca favorită pe actriţa Felicity Jones (Like Crazy).

Alegerea lui Taylor-Johnson vine după refuzul lui Darren Aronofsky, ocupat acum cu producţia de amploare a lui Noah, şi după ce Gus Van Sant, dornic să treacă la cârmă, nu a reuşit să convingă producătorii că este ceea ce căutau.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades of Grey, Sam Taylor Wood, Sam Taylor-Johnson, Michael De Luca, Ian Somerhalder, Felicity Jones, Darren Aronofsky, Noah, Gus Van Sant

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Musa.del.Arte pe 20 iunie 2013 13:28
Hmm, deci Vronsky ar putea devini Grey. Interesant. Cred ca e suficient de matur pentru acest rol. Sam imi place, dar mai mult ca artist vizual.
alex_il_fenomeno pe 15 iulie 2013 15:45
Parca ma asteptam la un barbat, deci pentru mine este o alegere ciudata...In fine, sa vedem cum se va descurca.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells