Fast and Furious 7 are o nouă dată de lansare

de Cristina Grigore în 4 Iul 2014
După mai multe obstacole în producție, continuarea francizei ajunge pe marile ecrane la începutul lunii aprilie 2015

Producția lui Fast & Furious 7 a intrat pe un făgaș dificil după moartea de anul trecut a lui Paul Walker, iar studiourile Universal au încercat în fel și chip să amortizeze costurile și timpul pierdut din cauza tragicului incident.

Cu toate acestea, compania a trebuit să plătească încă 50 de milioane de dolari pentru efectele speciale ce îl vor înlocui în film pe Walker, iar o parte dintre actorii din distribuție, printre care și Vin Diesel, au fost nemulțumiți de modul lent în care se mișcau lucrurile pe platoul de filmare. În ciuda acestor probleme, producția filmului a fost recent încheiată, iar studiourile au anunțat ieri că data de lansare se mută de pe 10 aprilie 2015, pe 3 aprilie 2015. 

Filmul va avea acum drept competitor pe marile ecrane pelicula lui Nicholas Sparks, The Longest Ride. Urma să concureze la box-office și împotriva lui Insidious: Chapter 3, însă sequel-ul horror și-a mutat data de lansare pe 29 mai 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious 7, Paul Walker, Nicholas Sparks, Vin Diesel, The Longest Ride

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells