Fantastic Beasts and Where to Find Them devine o serie de cinci filme

de Cristina Grigore în 14 Oct 2016
Prima peliculă a francizei se va lansa în cinematografele noastre pe 18 noiembrie

Realizatorii lui Fantastic Beasts and Where to Fiind Them au reevaluat potenţialul de succes al adaptării şi au anunţat că trilogia anterior anunţată se transformă într-o franciză compusă din cinci filme. Ştirea a fost lansată online de J.K. Rowland ieri, într-o transmisiune Warner Bros. pentru promovarea primului film din serie, ce se va lansa pe 18 noiembrie.

Fantastic Beasts and Where to Fiind Them este plasat în acelaşi univers cu Harry Potter. Acţiunea se petrece în New York-ul anilor ’20 şi îl are în centru pe magizoologul Newt Scamander (Eddie Redmayne), un vânător de creaturi magice. În regia lui David Yates, care a stat la cârma a patru filme Harry Potter, şi cu aportul scenaristic al lui Rowling, filmul îi mai are în distribuţie pe Colin Farrell şi Jon Voight.

Evenimentul de ieri a oferit spectatorilor şi o secvenţă de 10 minute în care Newt soseşte la New York iar Percival Graves (Farrell) investighează prăbuşirea unei clădiri din cauza unei creaturi magice. Gellert Grindelwald, întunecatul vrăjitor ce era prieten cu Dumbledore, va juca un rol major în film. Filmul începe cu câteva titluri din ziar despre atacurile magice ale lui Grindelwald. Producătorul David Heyman a menţionat şi câteva personaje ce vor apărea în sequel, printre care şi Dumbledore, Grendel. Acţiunea următorului film din serie va avea loc într-o altă celebră metropolă.

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AeroX pe 14 octombrie 2016 15:01
Avand in vedere implicarea autoarei (continut nou original) e destul de probabil ca se va evita semiesecul cu trilogia Hobbit (care trebuia sa fie un film).
mihnea_aspru95 pe 15 octombrie 2016 02:20
Gresesti, pentru Hobbitul, doua parti erau in productie, la carma fiind Guillermo del Toro, si aici adevarat, cred ca l-ar fi facut mult mai tare, sublim decat Jackson (se pare c-a obosit Peter dupa LOTR si King Kong, n-a avut inspiratie, deloc).
mihnea_aspru95 pe 15 octombrie 2016 22:58
N-a fost o presupunere, ci chiar trebuia sa-l faca Toro, asa, si ca sa incheiem, doua filme erau de ajuns pentru public. Daca, era cum voiai tu sa fie (adica un singur film), trebuia sa atinga o durata de 293 minute (ceea ce e imposibil de dat in cinematografe). Aici si link-ul, sa te lamuresti: http://www.theonering.net/torwp/2010/05/30/36920-guillermo-del-toro-departs-the-hobbit/ Si inca ceva, del Toro nu e ma bun decat Jackson (dar cu siguranta el trebuia sa ramana, deoarece se vedea ca Peter nu mai avea chef, dorinta, ardoare sa-l faca, practic, el a venit doar pt. băn$ții de la WB).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells