Eveniment şi vizionare în avanpremieră absolută: „Cum să fii singur şi fericit” la Ladies Night, pe 9 februarie

de Cinemagia în 4 Feb 2016
Filmul va putea fi urmărit cu o zi înainte de avanpremiera mondială, doar în cadrul programului „Ladies Night”

Comedia „Cum să fii singur şi fericit” le aduce pe Dakota Johnson şi Rebel Wilson în avanpremieră absolută, din 9 februarie, doar pe marile ecrane din România, deschizând astfel sezonul îndrăgostiţilor.

O producţie Warner Bros. Pictures, filmul va putea fi urmărit cu o zi înainte de avanpremiera mondială, doar în cadrul programului „Ladies Night” susţinut de lanţul de cinematografe Cinema City, care va asigura răsfăţul doamnelor întâmpinându-le cu un pahar de vin şi oferindu-le truse de machiaj cadou.

Locaţiile Cinema City în care filmul „Cum să fii singur şi fericit” va putea fi vizionat din 9 februarie sunt: Bucureşti AFI Palace Cotroceni, Arad Atrium, Bacău Arena, Brăila Promenada, Baia Mare Gold Plaza, Cluj Iulius , Iaşi Iulius, Constanţa Maritimo, Deva Shopping City, Severin Shopping City, Piteşti Mall, Timişoara Iulius, Ploieşti Shopping City, Ploieşti AFI Palace, Târgu Jiu Shopping City, Târgu Mureş Promenada, Suceava Iulius Mall.

Regizată de Christian Ditter după un scenariu semnat de Abby Kohn, Marc Silverstein şi Dana Fox, comedia îi mai are în distribuţie, pe lângă Dakota Johnson şi Rebel Wilson, pe Alison Brie, Damon Wayans Jr. şi Leslie Mann.

Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi... Alice… şi Robin… şi Lucy, Meg, Tom sau David… New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.

„Cum să fii singur şi fericit” va avea premiera în cinematografele din toată ţară, începând cu 12 februarie 2016.

 

Exploreaza subiecte similare:

How to Be Single

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells