Evangeline Lily adoptă tunsoarea lui The Wasp

de Cristina Grigore în 22 Aug 2014
Pentru a semăna cu personajul din benzile desenate, starul lui Lost şi The Hobbit şi-a scurtat considerabil părul

Dacă la începutul săptămânii studiourile Marvel ne prezentau prima imagine cu Paul Rudd drept Scot Lang din viitorul Ant-Man, iată că astăzi este rândul lui Evangeline Lily să își facă apariția în fața publicului. Într-o imagine publicată chiar de actriță pe contul personal de Instagram, aceasta apare cu o tunsoare scurtă, diferită considerabil de look-ul său de până acum și foarte asemănătoare celei afișate de The Wasp, supereroina din benzile desenate.

Asemănarea nu este deloc departe de adevăr, sunt de părere cei de la CinemaBlend.com, căci Lily o va interpreta în film pe Hope van Dyne, fiica doctorului Hank Pym (Michael Douglas). În benzile desenate, Pym a fost căsătorit cu Janet van Dyne, cunoscută drept The Wasp. Cum nu au fost oferite până acum nici un fel de indicii despre rolul lui Lily, se speculează că Hope este fiica lui Janet van Dyne.

Ant-Man, în regia lui Peyton Reed, va explora relația complicată dintre Dr. Pym și fiica sa. Drept antagonist va apărea Yellowjacket, interpretat de actorul Corey Stoll din serialul House of Cards.

Pelicula a început filmările săptămâna acesta și se va lansa pe 17 iulie 2015.  

Exploreaza subiecte similare:

Evangeline Lilly, actor, Ant-Man

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells