Evan Rachel Wood este Madonna în primul trailer Weird: The Al Yankovic Story, cu Daniel Radcliffe protagonist

de Gloria Sauciuc în 31 Aug 2022
Filmul explorează viața și cariera muzicianului vestit prin parodii, inclusiv „aventurile lui celebre și vestitul stil de viață depravat”.

Daniel Radcliffe și Evan Rachel Wood sunt Weird Al, respectivl Madonna în trailerul pentru Weird: The Al Yankovic Story, ce se va lansa în deschiderea Festivalului Internațional de Film de la Toronto sub egida Midnight Madness, pe 8 septembrie.

Prezentată drept „povestea nespusă, dar adevărată” a lui Yankovic, filmul explorează viața și cariera muzicianului vestit prin parodii, inclusiv „aventurile lui celebre și vestitul stil de viață depravat”.

O parodie a filmelor biografice, filmul descrie ascensiunea către celebritate a comediantului, cu parodii precum Like a Surgeon și Eat It. Comediantul, câștigător a cinci premii Grammy și având cele mai de succes înregistrări ale unui actor de comedie, s-a clasat pe locul 1 în Top 200 cu Mandatory Fun, în anul 2014.

Artistul relata despre sine: „Atunci când ultimul meu film, UHF, a ieșit în 1989, am făcut un jurămând solemn în fața fanilor ca voi scoate un film la fiecare 33 ani, ca un ceas”, relata Yankovic în ianuarie. În rolul lui Yankovic joacă Radcliffe, în rolul Madonnei - Evan Rachel Wood, în rolul lui Oprah Winfrey - Quinta Brunson, în rolul lui Dr. Demento – gazda emisiunilor – Rainn Wilson. În rolul părinților lui Yankovic joacă Julianne Nicholson și Toby Huss.

Regia este semnată de către Eric Appel, care a semnat scenariul împreună cu Yankovic însuși. Producția este semnată de către Funny or Die și de Tango.

Exploreaza subiecte similare:

Madonna, Evan Rachel Wood, Daniel Radcliffe

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells