Emisiunea „Talking Dead – Ediția Fear” va avea premiera exclusiv pe AMC, după premiera sezonului 2 al „Fear the Walking Dead”

de Cinemagia în 5 Apr 2016
În 2015, emisiunea a fost nominalizată la premiile Emmy, la categoria „Outstanding Interactive Programme”

Premiera mondială a sezonului 2 „Fear the Walking Dead” debutează pe AMC în data de 11 aprile. Pe lângă postul AMC, primul episod va fi difuzat simultan în primetime de la ora 23:00, pe toate canalele de film AMCNI-CE din întreaga regiune: pe Filmcafe în România, Film Mania și de asemenea pe C8 în Ungaria, pe Film+ în Republica Cehă și în Slovacia.

Pe lângă campania AMC aflată în desfăşurare, a premierei mondiale „Fear the Walking Dead”, un serial ce a făcut ca AMC Global să fie în primele 10 rețele importante de pe piețele regionale din întreaga Europă, America Latină, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu, pe întreaga durată a primului sezon, această difuzare în exclusivitate pe mai multe posturi de televiziune contribuie la sporirea gradului de informare despre apariţia noului sezon.

Noutatea acestui sezon Fear the Walking Dead de la AMC

Noutatea acestui sezon Fear the Walking Dead de la AMC este că va fi urmat în mod exclusiv de „Talking Dead: Fear Edition”, show-ul interactiv despre serial. Găzduit de Chris Hardwick, în prima ediţie le vom ura „bun venit" invitaţilor speciali Cliff Curtis, care joacă rolul lui Travis Manawa în dramă şi producătorului executiv şi showrunner, Dave Erickson. „Talking Dead: Fear Edition”, îl prezintă pe Hardwick petrecând timp cu fanii, actorii, producătorii şi entuziaştii TV, dezbătând cel mai recent episod şi răspunzând la întrebările si comentariile telespectatorilor. Emisiunea prezintă reportaje din culise și preview-uri în exclusivitate, precum și discuții și comentarii cu privire la întreaga acțiune a serialului. „Talking Dead” s-a dovedit a fi apreciat de critici, precum şi de telespectatorii de anul trecut. În 2015, emisiunea a fost nominalizată la premiile Emmy, la categoria „Outstanding Interactive Programme”. Chris Hardwick este comediant, actor, moderator, autor, scenarist, producător, producător de podcasturi al cărui spirit de moment și inteligență l-au făcut să devină vocea unei generaţii entuziaste de cultură pop.

Despre Sezonul 2 din Fear the Walking Dead

„Fear the Walking Dead” va avea al doilea sezon de 15 episoade împărțit în două, difuzând prima parte de șapte episoade de luni, 11 aprilie, la ora 4:00 , simultan cu premiera din SUA, apoi reluând episodul în aceeași zi în primetime. Celelalte opt episoade rămase vor fi difuzate mai târziu în 2016. Avându-i ca producători executivi pe Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicoteroşi David Alpert, „Fear The walking Dead" îi are în distribuție pe Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei, Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris şi Colman Domingo în rolul lui Strand.

Primul sezon s-a încheiat cu Madison, Travis şi familia lor extinsă, refugiindu-se temporar în proprietatea lui Strand, îngradită de garduri și cu vedere la oceanul Pacific. Pe măsură ce tulburările civile continuă să crească și zombie preiau orașul Los Angeles, Strand se pregătește să evadeze pe "Abigail", iahtul său ancorat în larg.

Despre AMC Global

AMC Global, unitate a AMC Networks International, comemorează filmele preferate pentru fiecare gen şi decadă şi aduce programe originale bine cunoscute, pentru a oferi telespectatorilor săi ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. Reţeaua a creat unele dintre cele mai apreciate serii din ultima decadă, câştigătoare de premii multiple, ce au redefinit poveştirile dramatice. În plus faţă de distribuţia largă din America de Nord, AMC este disponibil în peste 125 de ţări. AMC Global este o destinaţie de top pentru divertisment ce este disponibilă în HD şi SD şi peste toate platformele, inclusiv on-air, online iar la cerere, pe dispozitivele mobile.

Despre AMC Networks International – Europa Centrală

AMC Networks Internaţional – Europa Centrală, o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este principala companie internaţională în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi televizate cu accent pe pieţele din Europa Centrală şi de Est. În prezent AMCNI – Europa Centrală are în portofoliu 13 mărci de televiziune cu 4 genuri diferite. Sport: Sport1, Sport2, SportM; Copii: Minimax, Megamax; Divertismentt: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home şi Filme: AMC, Film Mania, Filmcafe şi Film+. Posturile sunt programate pentru limbajul, pieţele şi audienţele locate şi sunt disponibile pe numeroase platforme incluzând HD iar la cerere, pe dispozitivele mobile.

AMC Networks Internaţional (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, livrează divertisment şi programe apreciate către abonaţi din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv Africa, Asia, Europa, America Latină şi Orientul Mijlociu. AMCNI constă în mărci globale, Sundance Channel şi AMC, la fel de populare, posturi cu o varietate de programe, recunoscute local. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi: www.amcnetworks.com/amcni

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells