Emilia Clarke, „mama dragonilor”, scene topless în Voice From the Stone

de Cristina Grigore în 11 Mai 2017
Starul lui Game of Thrones îşi arată nurii şi pe marele ecran

A apărut deja fără haine în serialul Game of Thrones, care a făcut-o celebră cu rolul lui Daenerys Targaryen. Actriţa britanică va apărea din nou topless într-un film ale cărui scene fierbinţi, alături de partenerul său de platou, au fost imortalizate şi preluate de presa internaţională.

Publicaţia Express a preluat imaginile ce o surprind pe Clarke în ipostaze erotice, în rolul unei tinere femei ce acceptă să lucreze într-o misterioasă şi veche reşedinţă din Toscana, Italia. Acţiunea se petrece în anii ’50. Protagonista, pe nume Verena, angajată să aibă grijă de un băieţel, începe să fie atrasă iremediabil de impunătorul său tată, interpretat de starul neozeelandez Marton Csokas. Castelul adăposteşte însă un secret teribil, iar Verena, fermecată de atracţia pe care o simte faţă de proprietarul acestuia, are parte de o crudă trezire la realitate.

Emilia Clarke, în vârstă de 30 de ani, a fost numită „cea mai sexy femeie în viaţă” de către revista Esquire, în 2015. A interpretat-o pe Sarah Connor în Terminator: Genisys şi va juca, într-un rol încă nedezvăluit, în viitorul spin-off Star Wars, ce îl va avea în centru pe tânărul Han Solo (Alden Ehrenreich). În galerie vedeţi imaginile publicate de express.co.uk şi alte cadre din filmul ce s-a lansat în Statele Unite pe 28 aprilie. 

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Marton Csokas, Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Terminator: Genisys, Voice from the Stone

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells