Elton John va juca în Kingsman 2

de Cristina Grigore în 18 Mai 2016
Starul se alătură unei distribuţii atractive, din care mai fac parte Halle Berry, Channing Tatum şi Julianne Moore

Continuarea lui Kinsman: The Secret Service va avea în distribuţie un muzician celebru, scrie EntertainmentWeekly.com. Sir Elton John a confirmat printr-un mesaj pe contul său de Twitter că va juca în Kingsman: The Golden Circle, ce a început recent filmările în Londra.

Un indiciu legat de includerea în distribuţie a starului se găseşte şi în noul poster al filmului, în care apare fraza „Serile de miercuri sunt bune pentru bătaie”, inspirată din titlul melodiei sale din 1973, „Saturday Night's Alright For Fighting". În posterul lansat de 20th Century Fox în urmă cu o lună era confirmată şi revenirea lui Hary Hart (Colin Firth), care se presupune că ar fi murit în The Secret Service. În afiş apăreau ochelarii sparţi ai acesetuia şi fraza: „Ştirile legate de moartea mea sunt de-a dreptul exagerate” (un citat popular din Mark Twain).

Rolul lui Elton John, de la a cărui apariţie într-un lungmetraj de ficţiune au trecut 41 de ani (a jucat în musical-ul dramă Tommy), nu a fost încă dezvăluit. În regia lui Matthew Vaughn, filmul îi mai are în distribuţie pe Taron Egerton (ce revine în rolul lui Eggsy), Mark Strong (din nou în rolul lui Merlin), dar şi nume celebre precum Halle Berry, Channing Tatum, Julianne Moore.

Exploreaza subiecte similare:

Elton John, Kingsman 2, Kingsman: The Secret Service

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells