El îi ia locul lui Jason Statham în Transporter 4

de Cristina Grigore în 11 Feb 2014
Ed Skrein, din Game of Thrones îl va juca pe Frank Martin în rebootul ce va începe fimările în vară

Cum Jason Statham a declarat că nu are de gând să îşi reia rolul în Transporter 4, un reboot al seriei ce va începe filmările la vară, în Franţa, producătorii au căutat un alt actor pentru rolul central, cel al durului şi taciturnului Frank Martin. Potrivit TheGuardian.com, preferatul realizatorilor a fost Ed Skrein, cunoscut publicului larg din serialul Game of Thrones, unde l-a intepretat pe curajosul mercenar Daario Naharis.

Britanicul în vârstă de 30 de ani s-a făcut remarcat în drama anului 2012 Ill Manors. Pe lângă actorie, Skrein se ocupă şi de muzică. A fost numit de Screen International Magazine în 2013 unul dintre Starurile Viitorului. Momentan filmează alături de starul lui Merlin (Tom Hopper) şi cel al lui True Blood (Ryan Kwanten) pelicula de acţiune şi aventură Northmen: A Viking Saga. Locul lui în serialul Game of Thrones va fi ocupat de cântăreţul danez Michiel Huisman.

„Am căutat pretutindeni o faţă nouă cu potenţialul de a deveni următorul star al filmelor de acţiune”, a spus preşedintele companiei de producţie EuropaCorp, Christophe Lambert. „Am găsit ceea ce ne doream în persoana lui Ed Skrein, care nu doar că este un mare actor, dar are suficientă carismă şi rezistenţă fizică pentru a-l interpeta cu brio pe Frank Martin”, a mai adăugat el.

Franciza The Transporter, ce i-a întărit lui Jason Statham titlul de star al filmelor de acţiune, a obţinut, de la lansarea sa în 2002, încasări de 240 de milioane de dolari internaţional.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Statham, Game of Thrones, Ill Manors, Tom Hopper, Merlin, True Blood, Ryan Kwanten, Ed Skrein, Michiel Huisman, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FeaR pe 11 februarie 2014 10:47
Transporter fara Jason Statham nu e transporter
fendal pe 11 februarie 2014 13:44
zici tu? Spiderman fara Tobey Maguire nu e Spiderman?
spartacus pe 12 februarie 2014 10:02
"Un mare gunoi" e prea mult, Timisoara, dar sunt de acord cu tine in ce priveste ideea: o continuare la "Spiderman" la dor cativa ani de la incheierea unei serii, pe exact acelasi fundal - un Spiderman tanar la facultate, e o maaaare prostie. Ar fi fost cu totul altceva dak ar fi continuat aventurile lui Spiderman cu un adult, unde totul ar fi fost complet logic, iar posibilitatile pt scenarii... fara numar, vb manelistilor. Parerea mea.
Bayard pe 11 februarie 2014 12:19
Skrein a fost inlocuit in Game of Thrones pentru ca pur si simplu era un actor prea slab pentru serial. Inlocuiri au mai fost din motive obiective: boli, probleme cu orarul de filmare.... dar sa fii dat afara pt ca esti prea slab pentru un rol de mana a 2-a sau chiar a 3-a e ingrozitor :). Si astia spun ca e actor bun si ca il poate inlocui pe Statham :). Siguuuur ca da :))
darayawaus pe 11 februarie 2014 16:12
Da' ce, Statham e vreun mare actor?
Costirik pe 11 februarie 2014 23:06
Nu stiam ca a fost inlocuit in serial:) Rusine sa imi fie mai sunt si mare fan Game of Thrones:)))).Inseamna ca nu doar mie mi a lasat impresia de actor slabut, nu avea ce cauta in serialul asta, nu are pic de expresivitate, dar e bun pentru filme de actiune, are fizic, doar ca desi Statham nu e actor bun are o oarecare carisma ceea ce tipului astuia ii lipseste total.
spartacus pe 11 februarie 2014 17:12
Prevad un esec pe masura renumelui seriei. Daca vrei sa resuscitezi seria, nu vii cu un actor necunoscut, chiar dak a aparut in "Game of Thrones", ci cauti o vedeta cat de cat capabila sa preia succesul adus de Jason Statham. Parerea mea.
Macabru pe 11 februarie 2014 17:12
Cu un scenariu si un regizor bun, orice actor e de inlocuit. Da, o sa fie cam aiurea ca nu mai joaca Jason Statham, dar am sperante de la aceasta continuare.
Jurevycius pe 12 februarie 2014 02:21
transporter 3 cu tot cu Jason Statham este o penibilitate totala, totul tine de regizor si scenarist, actorii pot fi inlocuiti usor
alex_il_fenomeno pe 22 februarie 2014 15:37
E greu de inlocuit Jason... Sa vedem ce va face acest actor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells