El ar putea să-i ia locul lui Orlando Bloom în Piraţii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales

de Gloria Sauciuc în 24 Nov 2014
Premiera în România a filmului Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales e programată pentru 7 iulie 2017

Pentru cel de-al cincilea film Piraţii din Caraibe drumul către producţie a fost relativ lung. Ultimul film, Pirates of the Caribbean: on Stranger Tides, cu un succes mai modest, dar cu încasări globale de peste un miliard, l-a „ajutat” pe Johnny Depp să mai ridice încă o dată „toate pânzele sus”. Cu premiera programată pentru vara lui 2017, noul film, numit Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, îi va avea ca regizori pe Joachim Ronning şi Espen Sandberg (Kon-Tiki).

Filmul Dead Men Tell No Tales are în centru o fantomă răzbunătoare, jucată, se pare, de Javier Bardem

În distribuţie vor reveni Johnny Depp şi Geoffrey Rush. Alături de ei va mai apărea o figură, nouă: Brenton Thwaites este în discuţie pentru rolul lui Henry, un soldat britanic. Thwaites a apărut în câteva producţii cu relativ succes: a fost protagonistul din The Giver, şi a jucat în Oculus şi Maleficent - un succes major pentru Disney - lucru care l-a consacrat.

Filmul Dead Men Tell No Tales are în centru o fantomă răzbunătoare, jucată, se pare, de Javier Bardem (Skyfall, No Country For Old Men). Nu se ştie încă în ce fel Thwaites va influenţa acţiunea: poate că personajul lui va fi un erou mai moral decât vicleanul Jack Sparrow, cam ceea ce era Will Turner (Orlando Bloom) în primele trei filme ale seriei. Dacă aşa stau lucrurile, informaţiile că Bloom ar putea reveni sunt puse sub semnul întrebării.

În orice caz, producţia la Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales va începe în Australia la începutul anului viitor, aşa că fanii urmează să afle atunci mai multe detalii.

Exploreaza subiecte similare:

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Orlando Bloom, Brenton Thwaites

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
H4cK3RuL pe 22 ianuarie 2016 11:20
Piratii din Caraibe fara Orlando Bloom nu pare prea atractiv, el reprezinta o parte foarte importanta din film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells