Efectul Aquaman: un horror cu monştrii din adâncuri

de Ştefan Dobroiu în 9 Feb 2019
The Trench va explora unul dintre cele mai spectaculoase tărâmuri din blockbuster

DC Comics şi Warner Bros. au avut un parte de un succes mai mult decât notabil cu Aquaman, ale cărui încasări globale au ajuns la 1,1 miliarde de dolari. Tonul mai lejer şi carisma lui Jason Momoa au provocat entuziasmul fanilor şi au determinat criticii să întâmpine cu mai multă bunăvoinţă blockbusterul. Popularitatea neaşteptată le va da cu siguranţă de gândit şefilor studiourilor Warner pentru când vor aproba intrarea în producţie a noi ecranizări DC.

Dar până atunci iată o veste la care nu se aştepta nimeni: a primit undă verde The Trench, un spin-off horror a cărui acţiune va fi plasată în adâncurile populate de monştrii pe care Aquaman îi înfruntă pentru a ajunge la tridentul ce i-ar valida poziţia de lider al Atlantidei. Scenele din film, în care eroul şi Mera (Amber Heard) înfruntă mii şi mii de creaturi monstruoase, au fost lăudate pentru efectele spectaculoase.

Detalii despre subiect nu au fost făcute publice, dar cei de la The Hollywood Reporter spun că niciunul dintre eroii din Aquaman nu îşi va face apariţia în spin-off-ul scris de debutanţii Noah Gardner şi Aidan Fitzgerald. Asta nu înseamnă deloc că, dacă horror-ul are succes, protagoniştii acestuia nu-şi vor face loc în continuările lui Aquaman.

Filmul este produs de James Wan, un specialist al genului horror: a debutat cu primul Saw şi a regizat, scris sau produs seriile The Conjuring, Insidious şi Annabelle. El a produs şi The Curse of La Llorona, horror care se va lansa în România pe 19 aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman, Jason Momoa, Amber Heard, James Wan, The Curse of La Llorona

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Manusa pe 9 februarie 2019 23:32
Se putea sa nu fie asa? Normal ca se mai leaga de o poveste pentru a mai stoarce ceva bani. Macar sa fim si noi multumiti, sper sa le iasa filmul.
Sorin87 pe 11 februarie 2019 18:50
Un film spectaculos

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells