Ea îl va băga în sperieţi pe Tom Cruise în noul film The Mummy

de Cristina Grigore în 9 Dec 2015
Se numeşte Sofia Boutella şi va aborda partitura antagonistului în film, cea a Mumiei

Studiourile Universal au ales actriţa care va juca rolul antagonistului din noul film Mumia. Conform TheWrap.com, partitura, ce a suferit o mutaţie de gen în acest scenariu revizionist, i-a revenit actriţei din Kingsman: The Secret Service, Sofia Boutella. Din rolul monstrului mumificat, Boutella îl va teroriza pe Tom Cruise, distribuit în rolul central al relansatei poveşti.

Boutella va apărea anul viitor în Star Trek Beyond. Actriţa alegriană în vârstă de 33 de ani a mai jucat în StreetDance2.

Personajul interpretat de Cruise va fi un fost membru al trupelor de elită americane SEAL, care descoperă o legătură între el şi misteriosul monstru.

The Mummy, a cărui lansare este programată pentru 24 martie 2017, este unul din filmele Universal ce reinventează pentru public monştri celebri ai studioului, precum Dracula, Omul Lup, creatura din Black Lagoon şi Mireasa lui Frankenstein.

Exploreaza subiecte similare:

Sofia Boutella, Tom Cruise, The Mummy, Star Trek Beyond, Kingsman: The Secret Service

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 9 decembrie 2015 12:28
Este o actriță care se potrivește mănușă pentru rol - o frumusețe răpitoare, exotică, polivalentă (în ”Kingsman: The Secret Service” a fost bestială, să înveți toate schemele alea nu e la îndemâna oricui). Desi am fost circumspect când am auzit că vor să revitalizeze seria ”Mumia”, acum aștept cu interes ”sequel”-ul. Părerea mea...
bogyvaly pe 10 decembrie 2015 11:18
Si a mea ;)
cosmin742000 pe 9 decembrie 2015 13:41
buna treaba: se vor speria reciproc

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells