Ea este noua Lara Croft!

de Cristina Grigore în 29 Apr 2016
Starul lui ExMachina şi The Danish Girl va restarta aventurile popularei eroine din Tomb Raider

După ce se părea că rolul Larei Croft va reveni vedetei Star Wars, Daisy Ridley – care a şi declarat că şi-l doreşte foarte mult - iată că producătorii au venit cu o surpriză în persoana actriţei Alicia Vikander. Potrivit Variety.com, ea va restarta aventurile popularei eroine din Tomb Raider, într-un film anuţat de mai multă vreme şi aşteptat cu interes şi curiozitate de către fanii seriei de filme/jocuri.

Cu starul lui ExMAchina şi The Danish Girl (filmul care i-a adus un Oscar anul acesta) în rol central, noul Tomb Rider, produs de MGM, Warner Bros. şi GK Films va explora originile curajoasei aventuriere, urmărind prima sa expediţie arheologică şi modul în care pericolele, secretele şi locaşele misterioase întâlnite au transformat-o în eroina pe care o ştim.

Cele două filme anterioare inspirate din seria de jocuri video de succes au fost lansate în 2001, respectiv 2003, cu Angelina Jolie în rol central.

Alicia Vikander va apărea anul acesta în noul film Jason Bourne, alături de Matt Damon, în drama romantică Tulip Fever, alături de Cara Delevigne şi Cristoph Waltz, dar şi în The Light Between Oceans, alături de Rachel Weisz şi Michael Fassbender.

Exploreaza subiecte similare:

Alicia Vikander, Tomb Raider, Angelina Jolie, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
makomomo pe 29 aprilie 2016 13:36
Wow, asta e chiar super...Nu prea o vad pe stilul Tomb Raider insa e posibil sa joace bine.Daca noile filme TR vor fi ca si reboot-ul jocului, cu o Lara care invata sa fie o adevrata luptatoare atunci Alicia e perfecta, oricum o actrita super din toate punctele de vedere...
mihai_barbu pe 29 aprilie 2016 20:11
Scuteste-ne
mihnea_aspru95 pe 7 februarie 2017 17:53
Chiar ca, ce papagali, cei trei care ti-au dat aproape raspunsuri monosilabice. Apropo, @makomomo. A fost tare intrebarea asta "ce e papagalilor, ce nu va convine?" (am ras de n-am mai putut :))).
Costirik pe 30 aprilie 2016 15:28
Are calitati actoricesti incontestabile, dar nu e Lara Croft;)
spartacus pe 1 mai 2016 09:50
Daaa, e ”celebra” actrita de nu se poate....:)))))))))
xerses pe 2 mai 2016 10:16
Va face un personaj credibil. Mă bucur ca a fost ea aaleasă pentru acest rol.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells