Ea este acum cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

de Cristina Grigore în 21 Aug 2015
Singura actriță din afara Statelor Unite intrată în top este Bingbing Fan, care şi-a adjudecat a patra poziţie

Revista Forbes a publicat topul de anul acesta al celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood, la scurtă vreme după ce Robert Downey Jr. era anunțat cel mai bine plătit actor. Deși cele 52 de milioane de dolari strânși de Jennifer Lawrence din încasările ultimului an nu sunt prea aproape de suma obținută de starul lui Iron Man - 80 de milioane de dolari – actrița îi surclasează însă pe actorii aflați sub Downey Jr. în topul încasărilor.

Cu apariții în producții de succes la box office precum Captain America: The Winter Soldier, Lucy şi Avengers: Age of Ultron, Scarlett Johansson ocupă locul doi în clasament, ea obţinând încasări de 35,5 milioane de dolari în ultimul an. Pe trei o găsim pe actrița din Spy, Melissa McCarthy, cu 23 de milioane de dolari, în vreme ce locul patru este ocupat de chinezoaica Bingbing Fan, cu 21 de milioane de dolari. Jennifer Aniston completează topul cinci, cu 16,5 milioane de dolari.

Fan este singura actriță din afara Statelor Unite care a ajuns în top, în vreme ce Amanda Seyfried este singura debutantă, ea plasându-se pe locul 13.

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Melissa McCarthy, Bingbing Fan, Jennifer Aniston, Amanda Seyfried, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 22 august 2015 10:58
Problema cu topul asta este ca nu prea e populat cu actrite :Jennifer Lawrence nu a mai jucat nimic (bun) de la Winter Bones (singurul film in care se poate spune ca a jucat), Scarlet Johansson de cand joaca in filmele cu super-eroi nu mai poate fi considerata actrita , Melissa McCarthy e surpriza placuta a topulu (oricum nu e de locul 3 ) De Bingbing Fan nici nu am auzit , am vazut insa ca a jucat in x-man deci nu poate fi considerata actrita .Singura care isi justifica prezenta in top 5 e Jennifer Aniston , nu atat datorita talentului , cat notorietatii
cosmin742000 pe 22 august 2015 21:53
corect , gramatical este :" Ea este acum cea mai bine plătită actriță de la Hollywood" nu "Ea este acum cel mai bine plătită actriță de la Hollywood " , dar cum oricum nu merita lucru asta se accepta ::::)
alex_bogdan93 pe 23 august 2015 12:35
Cred ca a castigat mai mult din pictorialele nud si din mediatizarea facuta de pe urma publicarii pozelor cu ea dezbracata sau in ipostaze de dupa sex. =))))
darayawaus pe 29 august 2015 10:06
Extrem de rar cei mai bine platiti actori sunt si cei mai buni, asa ca articolul asta este irelevant pentru noi, dar imbucurator pentru ei. Mai bine ati scrie ceva despre actorii cu adevarat valorosi, ca asta m-ar interesa mai mult decat portofelele celor populari.
Theodor2011 pe 18 septembrie 2015 17:18
Este cea mai bine platita actrita de la Hollywood. Ce este de mirare? Este cea mai frumoasa si cea mai talentata. In 2015 chiar si la actrite conteaza prezenta scenica. Pe langa talentul actoricesc care este obligatoriu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells