E! prezintă cele mai tari momente din Furios și iute în Fast & Furious Greatest Moments: Refuelled

de Cinemagia în 18 Mai 2023
Emisiunea se difuzează vineri, 19 mai, de la ora 22:00, se vede într-un comunicat remis Cinemagia

Care este cel mai celebru moment plin de acțiune, din franciza cinematografică Fast & Furious (Furios și iute)? Află din emisiunea Fast & Furious Greatest Moments: Refuelled, difuzată la E! vineri, 19 mai, de la ora 22:00!

Formatul are la bază alegerile telespectatorilor, care au votat cele mai spectaculoase scene din serie: de la urmăriri intense cu mașini, trenuri și chiar un submarin (evident, cu pedala călcată la maximum), până la autovehicule care zboară prin aer sau de pe stânci, prin seifuri bancare sau de pe vârful unui zgârie-nori! Protagoniștii Vin Diesel și Michelle Rodriguez nu lipsesc din peisaj și își aleg și ei momentele preferate, alături de vedetele care sunt fani ai francizei.

Seria Furios și iute a început în 2011 și a ajuns - deocamdată - la pelicula cu nr. 10 (Furios și iute X, lansată pe 19 mai în cinematografele de la noi). În topul seriilor de filme cu cele mai mari încasări din istorie, se plasează pe locul 8, cu vânzări de bilete totale în valoare de peste 6 miliarde $! Furios și iute a făcut vedete din actorii Vin Diesel și Paul Walker, a continuat și după decesul prematur al acestuia din urmă (în 2013) și a generat un întreg univers - care include scurtmetraje, un serial animat, filme spin-off, jucării, jocuri video, spectacole live și atracții în parcuri de distracții.

Pentru a retrăi cele mai intense secvențe din seria „Furios și iute” și a descoperi dacă momentul tău preferat de acțiune este inclus pe listă (și pe ce loc), nu rata emisiunea Fast & Furious Greatest Moments: Refuelled, difuzată de postul E! vineri, 19 mai, de la ora 22:00!

Exploreaza subiecte similare:

Fast X, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells