Dwayne Johnson spune un "nu" categoric francizei Furios şi iute

de Ştefan Dobroiu în 31 Dec 2021
Starul filmelor de acţiune a criticat presiunile publice făcute asupra sa de Vin Diesel

"Nicio şansă să mă întorc", iată răspunsul final al lui Dwayne Johnson la invitaţiile repetate ale lui Vin Diesel ca actorul să revină în rolul agentului Lucas Hobbs din seria Furios şi iute. După discuţii private, Diesel a postat pe Instagram o invitaţie oficială uşor lacrimogenă.

"Lumea aşteaptă Furios şi iute 10", a scris Diesel pe Instagram într-un mesaj adresat direct lui Johnson. "După cum bine ştii, copiii mei îţi spun 'Unchiul Dwayne' şi nu există aniversare sau sărbătoare la care tu şi ei să nu vă transmiteţi cele mai bune gânduri. A venit vremea să facem istorie. Sunt ani de când ţi-am spus că am de gând să îndeplinesc promisiunea făcută lui Pablo (n.r. - porecla dată de familia lui Diesel lui Paul Walker). I-am jurat că vom ajunge la Furios şi iute 10 şi că acesta va fi cel mai bun film al seriei!"

Într-un interviu acordat televiziunii CNN şi citat de revista Variety, Johnson a criticat mesajul: "I-am spus direct că nu mă întorc. Răspunsul meu a fost cordial, dar ferm şi i-am promis că voi susţine franciza şi că întotdeauna îi voi ţine pumnii să aibă succes, dar nicio şansă să mă întorc. Postarea lui Vin este un exemplu de manipulare. Nu mi-a plăcut deloc că şi-a menţionat copiii şi moartea lui Paul Walker. Mai bine nu o făcea. Sunt luni de zile de când am vorbit despre asta şi am ajuns la o înţelegere."

Johnson s-a alăturat francizei în 2011, cu Fast Five, iar în 2019 a jucat, alături de Jason Statham, rolul principal din spin off-ul Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Fast Five, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
THE_Sorcerer pe 31 decembrie 2021 18:06
al dracu' ... eu i-am spus
Dwayne Johnson ne bucuram serios pentru "nu" de la tine, mai ales ca in ultimul film de actiune pe langa Gal Gadot aratai batran si gras RAU !
deci, foarte frumos din partea ta ca nu vrei sa strici FF10 !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells