Dwayne Johnson şi Vin Diesel şi-au confirmat prezenţa în Fast and Furious 9 şi 10

de Cinemagia în 23 Apr 2017
Este confirmat că Fast & Furious 9 şi 10 vor avea premiera pe 19 aprilie 2019, respectiv 2 aprilie 2021

Furios şi Iute 8 a intrat vineri în cinematografele noastre în regim de premieră. Celebra serie de filme merge mai departe, Fast and Furious venind cu încă două filme, F&F 9 şi 10, acestea aducând principalele staruri la pachet, Vin Diesel şi Dwayne Johnson. Ştirea vine în contextul în care Fast and Furious 8 a depăşit recordul celui mai bun prim weekend la box office, dovedind că seria încă aduce un interes excepţional pentru publicul cinefil. Dacă seria se va opri sau nu la episodul 10, rămâne de văzut.

S-a pus întrebarea dacă F&F 8 va fi ultimul film în care apare Johnson, care declara că îşi pune în cui mănuşile de şofer de curse pentru a putea să-şi dedice pe viitor timpul familiei. Totuşi, ştirea că Johnson nu pleacă este cu siguranţă o veste bună pentru fani, mai ales că Johnson şi cu Statham au făcut din ultimul Fast&Furious un deliciu pentru fani.

Împreună cu ştirea că între actori ar putea fi vorba de un conflict (sau poate doar de un artificiu de publicitate pentru a promova ultimul film), Diesel şi Johnson semnează pentru ceea ce ar putea fi cântecul de lebădă al seriei de filme, şi poate că şi ceilalţi membri ai distribuţiei - Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel şi Jason Statham vor avea în curând numele pe generic.

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious 8, Vin Diesel, Dwayne Johnson

Alte știri din cinema

Top Gun 2 va începe filmările în 2018, spune Tom Cruise

Sequel-ul, anunţat de multă vreme, trebuia să îl aibă la cârmă tot pe regizorul filmului original, Tony Scott

Benedict Cumberbatch este Grinch. Iată primul poster al filmului

Iniţial, pelicula urma să fie lansată anul acesta, în noiembrie

Roger Moore, starul seriei Sfântul şi al filmelor James Bond, a încetat din viaţă

Actorul avea 89 de ani. Decesul a survenit după „o luptă scurtă, dar bravă, împotriva cancerului”

10 lucrui mai puțin știute despre Belle de jour, omagiat la Cannes

„Când am demarat, am știut că ne aventuram, doi bărbați, pe teritoriul rar vizitat al erotismului feminin, pe care Freud l-a numit „Continentul întunecat”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 24 aprilie 2017 08:46
Totul pentru bani !
herleaflorin pe 24 aprilie 2017 21:17
seria asta de filme a devenit o parodie a ei adica inainte era vorba despre cursele de masini acuma este un film cu multe explozii urmariri foarte multe cascadorii nebunesti care nu sar putea intampla in realitate nu pot lua in serios filmul asta poveastea nu conteaza deloc tot ce conteaza este actiunea exploziile e bun de vazut daca esti plictisit parerea mea
alin_verdon pe 25 aprilie 2017 04:32
CINE PLM LE PLACE CURSELE CU MASINI IN FILME PUTINI LE PLAC DACA ESTE O CONTIUNARE ESTE BINE DACA ESTI FAN THE ROK VIN DIZEL ATUNCI NICI NU MAI TREBUIE SA MAI COMENTAM ATAT PENTRU CA NU STIM CATA MUNCA DEPUN IEI SA FAC UN FILM DESTA
crysty_op pe 24 aprilie 2017 23:16
super
abia astept continuarea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback