Dwayne Johnson, în fruntea listei celor mai populari actori de pe rețelele de socializare

de Cristina Grigore în 28 Nov 2017
Pe listă se mai află Gal Gadot, Millie Bobby Brown și Zendaya

Mergem adesea la un film pentru că ne place un anumit actor. Sau vedem în continuare un serial deoarece ne-a atras un altul. Popularitatea acestora poate fi judecată după numărul celor care vin la filmele lor, după încasări, însă tot mai pregnant în ultima vreme este aportul rețelelor de socializare.

Ce actori celebri sunt vedetele Facebook-ului, ale Instagramului, Twitter-ului, YouTube-ului și al lui Google Plus, a arătat luni TheHollywoodReporter.com. Lista, ce a folosit date preluate de la compania de analiză social media MVPindex, combină angajamentul de moment al platformei cu numărul de fani/urmăritori ce se adaugă la un cont săptămânal. Ultima zi intrată în calcul a fost cea de 21 noiembrie.

Locul întâi în clasament îi revine lui Dwayne Johnson, ce a a adăugat nu demult în palmares rolurile din Fast & Furious și Baywatch, dar și cel din serialul Ballers și a cărui listă de proiecte este destul de lungă. În 2018 va apărea în rol central în Jumanji: Welcome to the Jungle  și Rampage.

Este urmat chiar de Wonder Woman – actrița Gal Gadot. Pe listă se află, de asemenea, patru dintre actorii din Stranger Things – unul dintre cele mai populare seriale din ultima vreme – dar și Jennifer Lopez, Shay Mitchell (Pretty Little Liars), Zendaya și Kevin Hart (cu un recent rol de voce în The Adventures of Captain Underwear și o viitoare apariție în Jumanji).

 

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Gal Gadot, jennifer lopez, Stranger Things, Shay Mitchell, Zendaya, Kevin Hart

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 28 noiembrie 2017 12:12
Forma asta inferioara de viata nu poate fi numit actor
viorellll pe 30 noiembrie 2017 08:22
Cel mai prost cinefil tu esti , nu este un actor bun dar cred ca este mai superior ca tine ..tampule care esti....
Dimz pe 30 noiembrie 2017 11:17
Macar acolo sa fie si el bun la ceva.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells