Dwayne Johnson este cel mai sexy bărbat în viaţă

de Cristina Grigore în 16 Nov 2016
Revista People i-a acordat titlul şi i-a rezervat prima pagină a ediţiei ce va fi lansată spre sfârşitul lunii

După un an plin de proiecte şi multă expunere mediatică - plus remuneraţii ce l-au situat pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood - Dwayne Johnson a mai primit o recunoaştere a meritelor sale, cu focus pe aspectul fizic. Starul de 44 de ani a făcut toate eforturile pentru ca succesul să-i fie partener de drum la Hollywood, iar revista People i-a oferit pentru „caracterul plăcut, inteligenţă şi muşchi” titlul de „cel mai sexy bărbat” în viaţă.

Chiar Johnson a fost cel care a lansat vestea în mediul online, pe contul său de Twitter, unde a postat şi coperta revistei ce va fi lansată la sfârşitul lunii noiembrie.

„Mă trezesc în continuare la ora 4 a.m. pentru a avea grijă de copiii mei… într-un mod sexy;). Multumesc @people şi fanilor. Sunt recunoscător pentru dragostea voastră!”, a notat actorul, care şi-a completat mesajul cu o glumă – „Şi chiar miros bine… în cele mai multe zile”.



Johnson va apărea anul viitor, din 22 decembrie, în Jumanji 2. Vocea sa va fi auzită în animaţia Moana (ce va intra pe 25 noiembrie şi în cinematografele noastre). Din programul său de lucru mai fac parte Fast 8, Baywatch, Shazam, Journey 3, Doc Savage, Jungle Cruise, San Andreas 2, Big Trouble in Little China, The Janson Directive, Skyscraper şi Alpha Squad Seven.

Printre actorii numiţi anterior de revista People cei mai sexy bărbaţi în viaţă se numără Brad Pitt, Tom Cruise and George Clooney şi Chris Hemsworth.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells