După ce a transformat-o pe Albă ca Zăpada în prinţesă războinică, Disney va face un film despre sora acesteia, Rose Red

de Cristina Grigore în 1 Apr 2016
Pelicula va fi una de acţiune şi va avea ca element de pornire momentul în care Albă ca Zăpada muşcă din mărul otrăvit

Poveștile clasice se reinventează la Disney, iar avantajul este de partea acelor personaje asupra cărora naratorul a insistat prea puţin, dar care se dovedesc pline de potenţial în mâna scenariştilor potriviţi.

Cenuşăreasa ne-a fermecat din nou în Cinderella (2015), într-o atmosferă fabuloasă, cu actori celebri şi o poveste adaptată, Maleficent (2014) intrat cu succes in scenă, ajutată de figura atractivă a Angelinei Jolie, Vânătorul (Chris Hemsworth) a devenit erou-cheie într-o poveste (Snow White and the Huntsman, 2012) în care Albă ca Zăpada (Kristen Stewart) ajunge la un moment dat să lupte cu sabia în mână, iar sora Albei ca Zăpada, Rose Red, va avea un film de sine stătător.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, filmul anunţat îl va avea drept scenarist pe Evan Daugherty (Snow White and the Huntsman) şi o va trimite pe Rose Red într-o misiune de salvare a surorii sale mai celebre. Pelicula va fi una de acţiune şi va avea ca element de pornire momentul în care Albă ca Zăpada muşcă din mărul otrăvit.

Studiourile Disney lansează anul acesta o versiune captivantă, plină de efecte speciale a Cărţii Junglei (Jungle Book se lansează la noi pe 15 aprilie). Urmează Beauty & The Beast, un prequel la Aladdin, intitulat Genius, un film Cruella de Vil şi unul, tot live action, cu Pinocchio.

Exploreaza subiecte similare:

Cinderella, Maleficent, Snow White and the Huntsman, Evan Daugherty

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 1 aprilie 2016 11:38
Hai ca asta e tare!!!... :))))))))))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells