După 32 de ani, Teodora Mareș și Adrian Păduraru sunt din nou un cuplu pe ecrane, în „Coborâm la prima”

de Cinemagia în 27 Iul 2017
„Coborâm la prima” este un film independent, produs și regizat de Tedy Necula
Teodora Mareș și Adrian Păduraru, vedetele absolute ale generației de adolescenți din anii 80 grație filmului „Declarație de dragoste”, filmează împreună după 32 de ani. Se întâmplă în filmul „Coborâm la prima”, în regia tânărului Tedy Necula (28 de ani), o poveste construită că un puzzle despre viețile unor pasageri care rămân blocați într-un vagon de metrou. 
  
Acțiunea filmului se petrece a două zi după incendiul de la Colectiv, iar filmul își propune – conform regizorului care e și scenarist – să le o ofere spectatorilor câteva minute inspirationale și un prilej de a se gândi cât de important este că oamenii să fie atenți la tovarășii lor de călătorie prin viață, să nu-i judece după aparențe sau propriile prejudecăți. 
  
„Sunt foarte onorat că Teodora Mareș și Adrian Păduraru au acceptat să joace în filmul meu de debut și mă bucur foarte mult că le pot oferi cinefililor români surpriza reîntâlnirii cu acest cuplu care a scris o istorie specială în cinematografia noastră", spune Tedy Necula. 
  
Alături de Teodora Mareș și Adrian Păduraru în filmul „Coborâm la prima” mai apar în roluri importante Constantin Cotimanis, Emilian Oprea, Victoria Cociaș, Constantin Drăgănescu, Ela Ionescu, Dan Murzea, Iulia Dumitru. Filmările au loc chiar în aceste zile, în mijlocul Bucureștiului în studioul „Filmărie” (aflat pe stradă Dionisie Lupu), unde a fost construit un vagon de metrou. 
  
„Coborâm la prima” este un film independent, produs și regizat de Tedy Necula, imaginea este semnată de Alexandru Timosca, iar scenariul îi aparține Alexandrei Axinte.  
  
  

Exploreaza subiecte similare:

Teodora Mareș, Adrian Păduraru, Declaraţie de dragoste, Tedy Necula, Constantin Cotimanis, Emilian Oprea, Victoria Cociaş, Constantin Drăgănescu, Ela Ionescu, Iulia Dumitru

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells