Dominic Cooper, despre rolul din Warcraft

de Cristina Grigore în 18 Mar 2014
Filmul, a cărui producție este în desfășurare, va fi lansat pe 11 martie 2016

După ce apărut în rolul tatălului lui Tony Stark din Captain America: The First Avenger și în recentul Need for Speed, drept încrâncenatul Dino Brewster, actorul Dominic Cooper se pregătește pentru o altă adaptare după un titlu celebru, venit de această dată din zona jocurilor video online: World of Warcrat.

Actorul a mărturisit că a ezitat să se alăture distribuției peliculei intitulate simplu, Warcraft, însă regizorul Duncan Jones a fost cel care l-a convins să se alăture proiectului. ,,Știam foarte puține lucruri despre joc, așa că linia epică din scenariu mi s-a părut de-a dreptul nebunească, însă incitantă”.

Iată cum a descris actorul adaptarea lumii Azeroth: ,,Este un ținut deosebit. A fost minunat să îi văd pe cei care au creat această lume în mintea lor vreme de ani de zile. Creatorii jocului se află alături de noi, iar ideile pe care le-au născocit în urmă cu mulți ani au ajuns acum să prindă viață. Au fost atât de preciși și de responsabili în ceea ce privește jocul și pe cei care îl joacă… au făcut totul cu pasiune și acum vor să arate asta lumii, pe marele ecran. Au o responsabilitate uriașă. E vorba de fani, de cei care stau în joc cu orele. E terifiant, dar minunat. Și e nemaipomenit de distractiv”, a ținut să menționeze Cooper.

Producția lui Warcraft este în desfășurare. Din distribuția filmului, programat pentru lansare pe 11 martie 2016 mai fac parte Ben Foster, Travis Flimmel, Paula Patton și Toby Kebbell.

Exploreaza subiecte similare:

Dominic Cooper, Captain America: The First Avenger, Need for Speed, Warcraft, Duncan Jones, Ben Foster, Paula Patton, Toby Kebbell, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 18 martie 2014 10:13
Perfect! Eu, unul, abia astept!...
alex_il_fenomeno pe 10 aprilie 2014 23:59
Pacat ca avem totusi atat de mult de asteptat...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells