Din 14 decembrie, o nouă mini-serie cu Gabriel Garko la TVR 2: Chip de înger

de Cinemagia în 13 Dec 2019
În fiecare sâmbătă, de la ora 22.10.

TVR 2 va difuza în premieră o nouă producţie cu celebrul star italian Gabriel Garko. Din 14 decembrie, telespectatorii vor putea viziona mini-seria Chip de înger („Viso d’angelo”). Producţia italiană cu accente thriller, în regia lui Eros Puglielli, are patru episoade şi a fost difuzat în ţara de origine în 2011. Din distribuţie mai fac parte, printre alţii, Angela Molina, Eva Grimaldi, Martine Brochard şi Federico Galante. Mini-seria „Chip de înger” va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22.10.

Acţiunea din Chip de înger se petrece într-un orăşel italian de pe malul mării, unde un şir de crime misterioase înfioară comunitatea: asasinul lasă cate un rozariu în mâinile fiecăreia dintre victimele sale. Cazul îi este încredinţat inspectorului Roberto Parisi (Gabriel Garko), specialist în crimele în serie, care descoperă că toate victimele locuiseră o vreme la centrul de recuperare Santa Teresa, condus de sora Serafina (Angela Molina). Ca să afle ce se întâmplă dincolo de uşile închise, Parisi o trimite acolo pe colega lui, Angela Garelli (Cosima Coppola), ea însăşi fostă toxicomană. În timp ce îşi urmează tratamentul, Angela se trezeşte prizonieră a unui labirint de intrigi şi de secrete pe care nimeni nu le-ar fi crezut posibile în orăşelul lor aparent liniştit.

Exploreaza subiecte similare:

Gabriel Garko

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells