Denzel Washington nu ar refuza rolul lui Black Panther

de Cristina Grigore în 9 Sep 2014
Actorul de 59 de ani ar putea fi însă considerat „prea bătrân” pentru o astfel de partitură

Parte a campaniei de promovare a noului său film, The Equalizer, Denzel Washington a răspuns şi câtorva întrebări ale fanilor de pe Reddit.com. Când subiectul discuţiilor s-a îndreptat spre filmele cu supereroi, actorul nu apărut a fi la curent cu planurile de producţie ale Marvel, însă a arătat că este în temă când a venit vorba de un film Black Panther.

Într-o discuţie ulterioară cu un redactor al CinemaBlend.com, Washington a răspuns întrebării legate de o posibilă propunere venită din partea studiourilor Marvel pentru un rol de supererou. „Nu”, a venit răspunsul prompt al actorului. „Poate că sunt prea bătrân. Dar nu au făcut încă Black Panther, nu-i aşa? Ştiu că este în planurile lor. Este grozav!”, a mai spus actorul.

Posibil ca, în urma unei discuţii cu Marvel în care să îşi fi exprimat ferm interesul, Washington ar fi primit un rol într-o producţie cu supereroi. Este însă greu de prevăzut o decizie favorabilă în cazul asocierii contractuale între Black Panther şi Denzel Washington, mai ales când avem în vedere vârsta celorlalţi interpreţi ai supereroilor Marvel.

Exploreaza subiecte similare:

Denzel Washington, The Equalizer

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells