Decizie definitivă pentru Angelina Jolie: „absolut nu!” actoriei

de Gloria Sauciuc în 21 Nov 2014
„Niciodată nu m-am simţit bine ca actor; niciodată nu mi-a plăcut să mă aflu în faţa camerelor de filmat”, e cealaltă afirmaţie uluitoare a actriţei

Angelina Jolie, în vârstă de 38 de ani, a făcut săptămâna aceasta o declaraţie şocantă: va spune „absolut nu!” tuturor ofertelor de roluri viitoare. Seducătoarea Brigitte Bardot a renunţat la actorie la aceeaşi vârstă.

În cadrul unui interviu cu revista DuJour, Angelina Jolie confirmă că are de gând să renunţe cu totul la actorie. „Absolut nu!”, declară ea revistei despre propriile planuri de a mai apărea în filme: „Niciodată nu m-am simţit bine ca actor; niciodată nu mi-a plăcut să mă aflu în faţa camerelor de filmat”...

Aşadar, Jolie se retrage din actorie, făcând multă publicitate carierei ei de regizoare, în vizor fiind acum ultimul ei proiect, Unbroken, cu şanse la Oscar 2015, un film inspirat din povestea incredibilă a unui alergător american de cursă lungă, Louie Zamperini, care trece prin întâmplări dramatice în cursul celui de-Al Doilea Război Mondial. Unbroken se lansează în cinematografele româneşti pe 23 ianuarie, distribuit de RoImage 2000.

„Nu m-am gândit niciodată că voi putea regiza filme, dar sper că voi putea face din asta o carieră deoarece asta îmi place mult mai mult”, relatează actriţa despre viaţa în spatele camerei de filmat.

Nu este prima tentativă a Angelinei de a părăsi viaţa de actor. În 2012, ea declara pentru Channel 4 News din Marea Britanie, că ar renunţa bucuroasă la carieră doar pentru a fi acasă alături de copiii ei. „Sunt foarte recunoscătoare că am avut această meserie, am trecut prin experienţe minunate, am ce istorisi, am avut o poveste frumoasă şi am făcut lucruri care mi-au plăcut, dar .... dacă toate acestea mâine nu ar mai fi, mi-ar plăcea să fiu acasă, alături de copiii mei”, declara atunci actriţa. „Mă trezesc dimineaţa în rolul de mamă şi deschid, ca toată lumea, televizorul pentru ştiri, şi văd ceea ce se întâmplă şi vreau să fiu parte din lumea aceasta într-un mod constructiv”.

Din fericire, totuşi, pentru fani, Angelina va mai putea fi văzută în By the Sea, un film mult aşteptat, în care e colegă de platou chiar cu soţul ei, Brad Pitt. Producţia este o poveste de dragoste plus film de epocă, în care actriţa a fost şi scenarist şi regizor. Fiul ei de 13 ani, Maddox, lucrează în echipa filmului ca şi asistent de producţie. După cum era de aşteptat, nu este întotdeauna uşor să lucreze alături de propriul soţ: „Partea grea este că trebuie să fiu propriul meu regizor şi să îi dau indicaţii de regie şi lui Brad”, recunoaşte actriţa. Este un material dificil, dramatic, şi trebuie să găsim un echilibru.

(Copyright foto AFP/MediafaxFoto- Leon Neal)

Exploreaza subiecte similare:

Unbroken, By the Sea, Angelina Jolie, Brad Pitt

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raissa_fortu pe 21 noiembrie 2014 22:31
Este decizia ei!
cosmin742000 pe 24 noiembrie 2014 08:40
s-a vazut ca nu s-a simtit niciodata bine in fata camerelor..Mult succes in activitatile la care chiar se pricepe !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells