Deathstroke, principalul erou negativ în următorul film Batman?

de Gloria Sauciuc în 30 Aug 2016
Un mercenar şi asasin imbatabil

Deathstroke ar putea fi, nici mai mult nici mai puţin, principalul personaj negativ al filmului Batman a cărui regie Ben Affleck o semnează. Actorul care îl joacă pe Cavalerul Întunecat a postat pe Tweeter un clip criptic, în care misteriosul erou negativ se îndreaptă către camera de filmat cu un mers foarte spectaculos, suficient cât să trezească frenezia tuturor fanilor.

Creat iniţial de către Marv Wolfman şi George Perez, Deathstroke este un mercenar şi asasin care a apărut pentru prima oară în The New Teen Titans nr. 2 din 1980, fiind clasat conform revistei Wizard pe locul 24 în clasamentul eroilor negativi ai tuturor timpurilor. În 2009, Deathstroke era clasat drept numărul 32 în clasamentul eroilor negativi.

Deathstroke, sau Deathstroke the Terminator ori şi mai simplu Slade, este cunoscut drept cel mai mare asasin din istoria DC Comics. Cu el a avut Batman de furcă de mai multe ori de-a lungul benzilor desenate. Prima întâlnire a avut loc în propria producţie DC Comic în City of Assassins, unde Deathstroke reuşeşte să îl bată măr pe Batman.

Atunci când Marc Guggenheim, creatorul lui Arrow, era întrebat la începutul anului acesta de ce Deathstroke nu se întoarce pe marele ecrane, acesta a răspuns: „Personajul lui Slade Wilson este ataşat, la ora actuală, unui alt proiect DC", declara într-o postare pe Tumblr.

Acum, că răspunsul este în sfârşit la îndemână, cresc şansele ca Deathstroke să lupte contra lui Batman în filmul pentru marele ecran cu titlul The Batman. Contactate, studiourile Warner Bros nu au avut comentarii.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 30 august 2016 13:12
Deathstroke e slab pentru actualul Batman. Poate daca ar fi fost un Batman tanar care doar ce a imbracat costumul de super-erou atunci ar fi mers Deathstroke, dar acum el e mult prea slab pentru Batman.
Sa nu uitam ca recent Batman s-a luptat chiar cu Superman....

Phantom_sub pe 30 august 2016 15:36
N-ai de unde şti ce şi cum...
madsonik pe 30 august 2016 18:39
Nu cred ca Deathstroke e un personaj slab pentru Batman, indiferent de varsta pe care o va avea acesta in urmatorul sau film. Spre deosebire de Superman, Deathstroke are tactica militara si este un bun strateg, stiind unde si la ce moment sa atace. Sa nu uitam ca in benzile desenate, Deathstroke este mai batran decat Batman si se misca la fel de bine ca el.
ishmael pe 31 august 2016 22:01
abia astept sa vad o lupta de genul din link; imi surade idee aducerii unui villain care nu a mai fost folosit pe marele ecran: lasa loc si de Joker, ca posibil angajator al acestuia

https://www.youtube.com/watch?v=1z3GJfyf4XM

Deathstroke-Romania pe 31 ianuarie 2017 23:57
Dupa parerea mea deathstroke ar castiga deoarece are ani buni de lupta si ca Batman castiga rice lupta si chiar ar fi ceva nou si ar fi super sa faca film cu deathstroke

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells