Deadpool are o dată de lansare

de Cristina Grigore în 19 Sep 2014
20th Century Fox este în sfârşit gata să intre în producţie cu spin-off-ul lui X-Men

Studiourile 20th Century Fox au anunţat că deblochează proiectul inspirat din universul X-Men ce-l are ca erou central pe Deadpool. Personajul a fost interpretat în X-Men: Origins de Ryan Reynolds. Potrivit TheHollywoodReporter.com, spin-off-ul urmează să fie lansat pe 12 februarie 2016 şi va fi regizat de Tim Miller. Momentan, nu este clar dacă va primi rating-ul R (cei sub 17 ani nu pot pot viziona filmul decât alături de un adult). Cei de la 20th Century Fox au arătat însă că în rolul central îl vom vedea tot pe Reynolds.

Anunţul studiourilor a venit la scurt timp după ce unele secvenţe de test din viitorul film au ajuns online. În imaginile filmate acum câţiva ani apărea tot Ryan Reynolds. Se pare că reacţia din mediul online a fanilor personajului a forţat cumva mâna producătorilor, care au decis astfel să mai acorde o şansă proiectului.

Într-un interviu recent, Reynolds a spus despre imaginile din film „scăpate” pe internet: „Filmul s-a aflat pentru multă vreme în aşteptare. Însă reacţia publicului la imaginile apărute online a fost atât de copleşitoare, încât ne-am spus ‘Oh, deci doar noi aveam motive să nu fim cuceriţi de acest personaj, de acest rol’. E foarte interesant să constaţi ce putere are mediul online. Şi este clar că Twitter, Facebook şi Instagram pot să mute munţi atunci când sunt folosite în scopul potrivit”.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Ryan Reynolds

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 19 septembrie 2014 14:25
bun!...
radurex25 pe 19 septembrie 2014 20:43
am vazut trailer-ul online, as fii mai fericit daca ar pune vocea lui nolan north peste cea a lui raynolds.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells