David Fincher schimbă finalul lui Gone Girl

de Cristina Grigore în 10 Ian 2014
Pelicula ce îl are pe Ben Affleck în rol central va avea un sfârşit diferit de cel al romanului din care a fost inspirată

Romanul de succes al lui Gillian Flynn a stat la baza scenariului noului proiect al lui David Fincher. Filmul a preluat titlul romanului, Gone Girl, însă nu va prelua şi finalul acestuia, notează Entertainment Weekly. Revista publică şi o imagine de promovare a proiectului, în care îl vedem pe Affleck îmbrăţişând un cadavru, fotografie realizată chiar de Fincher.

Gone Girl spune povestea unui cuplu cu probleme, acestea ieşind la suprafaţă după dispariţia fără urmă a soţiei. Cuplul este jucat de Affleck şi Rosamund Pike, distribuţia fiind completată de Neil Patrick Harris şi Tyler Perry. Scenariul a fost adaptat chiar de autoarea romanului, care a declarat pentru Entertainment Weekly: „Ben a fost de-a dreptul şocat de schimbarea de la final. A spus ceva de genul ‘Dar e vorba de un cu totul alt act final! Ai şters complet ultima parte şi ai luat-o de la început!’”.

Flynn a explicat şi ce a însemnat pentru ea să reimagineze sfârşitul: „A fost destul de incitant să trebuiască să reconstruiesc o operă ce mi-a luat aproape doi ani până am alcătuit-o din 8 milioane de piese LEGO. Parcă am zdrobit-o cu un ciocan, pentru a o putea reasambla într-un film”.

Exploreaza subiecte similare:

David Fincher, Gone Girl, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dacianus pe 11 ianuarie 2014 20:10
Un roman excelent, cu niste intorsaturi de situatie deicioase. Finalul chiar nu era prea cinematografic si daca l-a schimbat chiar autoarea in vederea ecranizarii, am toata increderea ca doar a adus ceva in plus.
alex_il_fenomeno pe 16 februarie 2014 11:52
Sigur va fi ceva inimaginabil, altfel nu are cum sa iasa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells