David Carradine a fost înmormântat sâmbătă

de Gloria Sauciuc în 14 Iun 2009
David Carradine a fost înmormântat sâmbătă

Câteva sute de oameni s-au adunat într-un mic cimitir, sâmbătă, la înmormântarea lui David Carradine, la care au participat familia, alte foste staruri şi alţi prieteni de la Hollywood. Serviciul religios s-a ţinut la Forest Lawn – Hollywood Hills, un cimitir în apropiere de Parcul Griffith din Los Angeles. Pe o vreme închisă, cu vânt rece, cei prezenţi s-au îmbrăţişat în faţa intrării, în condiţiile în care accesul înauntru s-a făcut doar cu invitaţie.


La mai mult de o săptămână de la moartea lui Carradine, la 72 de ani, într-un hotel din Bangkok, autorităţile continuă ancheta privind cauzele morţii actorului. O declaraţie apărută de curând infirmă sinuciderea drept cauză a morţii.

Între timp, familia a evitat ochii presei, înmormântarea având un caracter privat. Fraţii Keith şi Robert Carradine au cerut în mod public discreţie şi înţelegere.


Unii dintre participanţi au adoptat o ţinută mai puţin protocolară (costum de cowboy), în vreme ce muzica a inclus piese ca “Let it Be” de la Beatles şi “Requiem for a Fallen Hero” de Beethoven.
Printre sutele de oameni prezenţi s-au aflat câţiva actori, Michael Madsen, Jane Seymour, Tom Selleck, Frances Fisher, Daryl Hannah, Lucy Liu, Edward James Olmos, Ali Larter, James Cromwell şi Rob Schneider, care a oferit un coş cu flori. Dintre aceştia, Madsen şi Liu au jucat cu Carradine în seria “Kill Bill”. Mai mult, Carradine s-a căsătorit cu a cincea soţie, Annie Bierman, la reşedinţa lui Madsen, în 2004.


Fiul unui actor cu o carieră de 50 de ani începută o dată cu naşterea Hollywoodului, Carradine a devenit faimos pentru rolul lui Kwai Chang Caine, din cele trei sezoane ale serialului “Kung Fu” din anii ’70, care i-a deschis interesul pentru cultura şi filosofia orientală şi arte marţiale. Mai târziu, a jucat în filmul-cult “Death Race 2000” şi în “Oul de şarpe” al lui Ingmar Bergman. După o perioadă de filme cu buget redus, “Kill Bill” al lui Tarantino i-a adus lui Carradine o nominalizare la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
laur pe 14 iunie 2009 13:58
pacat...Dumnezeu sa-l odihneasca!
R9naldo pe 14 iunie 2009 19:49
Pacat de el.Mare actor.Dumnezeu sa-l odihneasca!
dark56 pe 20 martie 2010 21:22
Dumnezeu sa-l odihneasca!!!!!!!! a fost un actor bun

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells