Damian Lewis va fi ţinta Sandrei Bullock în Ocean's Eight

de Cristina Grigore în 9 Dec 2016
Reboot-ul lui Ocean's Eight, ce aduce laolaltă actriţe celebre precum Cate Blanchett şi Helena Bonham Carter, se va lansa în 2018

Marele ecran va fi din nou luat cu asalt de un grup feminin pus pe fapte mari. Asemenea lui Ghostbusters, Ocean’s Eight este un reboot în care au fost distribuite actriţe celebre şi mai puţin cunoscute, într-o misiune din care nu lipsesc suspansul şi acţiunea. Şi cum lucrurile nu ar fi la fel de atractive fără o prezenţă masculină remarcabilă, filmul l-a primit în distribuţie pe starul lui Homeland şi Billions, actorul Damian Lewis.

Potrivit Deadline.com, el va fi ţinta echipei de „specialiste în spargeri” compuse din Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Awkwafina şi vedeta lui American Horror Story, Sarah Paulson. Liderul găştii este Sandra Bullock, fostă parteneră a personajului ce va fi interpretat de Lewis şi cea care pune la cale jaful de proporţii ce îl are în centru.

Filmările la Ocean’s Eight – cu regizorul lui The Hunger Games la cârmă, Gary Ross – au început luna trecută în New York, iar pe platourile de filmare a fost văzut în mai multe rânduri şi Lewis, ceea ce confirmă ştirea potrivit căreia are mai mult decât o scurtă apariţie în film. Cel care are doar un cameo în film este actorul Matt Damon (din trilogia originală Ocean’s Eleven).

Primul film Ocean's Eleven s-a lansat în 2001. A fost urmat de Ocean's Twelve în 2004 şi Ocean's Thirteen în 2007. Încasările totale ale trilogiei au ajuns la 1,1 miliarde de dolari.

Lansarea lui Ocean’s Eight este programată pentru 8 iunie 2018. 

Exploreaza subiecte similare:

Damian Lewis, Ocean's Eight, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells