Daisy Ridley, noua stea a Hollywood-ului, în topul sex-simbolurilor anului

de Cristina Grigore în 28 Dec 2015
Pe listă se mai află Alicia Vikander, dar şi Amy Schumer

Un top al celor mai atractive vedete ale lui 2015 a fost lansat online de publicaţia Rolling Stone. Printre cei nominalizaţi pentru că „şi-au pus amprenta asupra evenimentelor anului şi au arătat extrem de bine făcând asta”, se numără muzicieni, atleţi, politicieni, dar şi actori.

Dintre numele din industria cinematografică ce s-au făcut remarcate în cursul anului nu putea lipsi starul noului film Star Wars, actriţa Daisy Ridley. Publicaţiile de specialitate îi prevăd deja britanicei în vârstă de 23 de ani o ascensiune rapidă în branşă.

Alicia Vikander este o altă revelaţie a anului. Originară din Suedia, a avut un apreciat rol în A Royal Affair, însă Hollywood-ul i-a oferit statul de star internațional abila după rolul din pelicula SF Ex Machina, ce i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur. The Danish Girl i-a mai adus anul acesta o nominalizare la renumitele premii.

O altă prezență feminină ce s-a făcut remarcată (şi apreciată) anul acesta a fost starul lui Trainwrek, Amy Schumer. Scenarist, producător şi comic, Schumer a abordat în apariţiile sale scenice şi televizate subiecte mai puţin confortabile şi a ales să îşi expună (aproape nud) rotunjimile neconforme cu tiparul fotomodeleor ce pozează pentru revistele glossy în noul calendar Pirelli.

Pe lista celor de la Rolling Stones a intrat şi Brie Larson, o actriţă pe care fanii lui The Tonight Show şi a producţiilor Disney (precum Right on Track) au recunoscut-o cu siguranţă alături de Amy Schumer în Trainwreck. Steau celebrităţii sale a început însă să strălucească - potrivit criticilor – odată cu rolul din Room, film lansat anul acesta şi nominalizat la trei premii Globul de Aur. Specialiştii sunt de părere că rolul central făcut de Larson este unul demn de un premiu Oscar.  

Exploreaza subiecte similare:

Daisy Ridley, actor, Alicia Vikander, Amy Schumer, Brie Larson

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 28 decembrie 2015 12:24
Poate sex-simbolicele anului :) .Cine vrea sa comenteze postarile mele , sa se gandeasca bine la ce face .Eu emit pareri personale si nu am comentat niciodata postarile altora.Fiecare are dreptul la o parere.
giulaveka pe 30 decembrie 2015 00:43
:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells