Cum l-a marcat pe Leonardo DiCaprio scandalul Volkswagen

de Gloria Sauciuc în 14 Oct 2015
Șanse să-l vedem pe Leonardo diCaprio în rol de lider corporatist ce se luptă cu o dilemă morală

La mai puţin de o lună după ce compania Volkswagen a fost acuzată că a trişat în timpul testelor de emisii poluante (peste 2 milioande de vehicule Audi cu motoare euro 5 sunt afectate, conform unui purtător de cuvânt al diviziei Audi), scandalul a atras deja atenţia Hollywoodului.

Casa de producţie a lui Leonardo di Caprio a cumpărat drepturile de ecranizare a cărţii pentru un posibil film despre Volkswagen

Conform The Hollywood Reporter, casa de producţie a lui Leonardo DiCaprio, Appian Way, a făcut echipă cu Paramount Pictures ca să achiziţioneze drepturile de ecranizare ale viitoarei cărţi, ce va investiga recentul scandal ce l-a afectat pe producătorul german de automobile.

Cartea nu are încă un nume, doar un autor: ea va fi scrisă de Jack Ewing, corespndentul The International New York Times pe economie europeană, și va analiza cum şi de ce s-a produs frauda care a distrus reputația impecabilă a companiei auto și a dus la demisia preşedintelui acesteia.

Cu toate acestea, este important să rețineți că acest film – dacă va intra în producţie – este încă în fază foarte timpurie: în acest moment, cartea pe care se va baza nu a fost scrisă încă.

Deşi sunt multe etape de parcurs, putem însă visa deja la o distribuţie de Oscar, cu Leonardo diCaprio în rol de lider corporatist ce se luptă cu o dilemă morală.

Exploreaza subiecte similare:

leonardo dicaprio, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells