Cum arată Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury

de Cristina Grigore în 17 Oct 2017
Bryan Singer, regizorul peliculei biografice, a postat o nouă imagine de la filmări

Producţia lui Bohemian Rhapsody, pelicula biografică ce prezintă viaţa solistului trupei Queen, Freddie Mercury, se află în desfăşurare în Marea Britanie. Iată, într-o fotografie publicată pe Instagram de regizorul filmului, Bryan Singer (seria X-Men), cum arată protagonistul, actorul Rami Malek, transformat în legendarul muzician.

O primă imagine cu starul lui Mr. Robot în rolul lui Mercury (în galerie) a fost publicată la începutul filmărilor, în luna septembrie.

„Ne vom folosi şi de Freddie, dar şi de mine, la maximum”, a declarat actorul pentru Entertainment Weekly, întrebat de modul în care va fi redată vocea artistului. „Mă aflu acum la Abbey Road Studious, dacă asta vă spune ceva. Şi nu lucrez la interpretarea mea”, a menţionat Malek.

Interpreţii celorlalţi membri ai formaţiei sunt: Ben Hardy (X-Men: Apocalypse), drept basistul Roger Taylor, Gwilym Lee (Jamestown), care are rolul celebrului chitarist  Brian May şi Joseph Mazzello (The Social Network), care îl joacă pe John Deacon. În film apare şi Tom Hollander, drept Jim Beach, al doilea manager al trupei.

Printre scenarişti se află Justin Haythe (A Cure for Wellness, Revolutionary Road). Brian May şi Roger Taylor fac parte din echipa de producţie. Filmul, a cărui lansare va avea loc pe 25 decembrie 2018, acoperă 15 ani din activitatea formaţiei şi a vocalistului, până la concertul caritabil Live Aid din 1985 – unde Queen a oferit, aşa cum a rămas în istorie, „cea mai bună prestaţie rock din toate timpurile”.

Exploreaza subiecte similare:

Rami Malek, Mr. Robot, Gwilym Lee, Joseph Mazzello, Tom Hollander, Justin Haythe, Bryan Singer, Ben Hardy

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells